iPhone 5s alınır mı?

ByMehmetK

Hectopat
Daha fazla  
Meraba arkadaşlar 5S hakkındaki görüşleriniz neler?
Bu telefonu uzun süredir kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
Kasma donma gibi sorunlar oluyor mu uzun kullanımda?
Oyun performansı nasıl Mortal Kombat, Real Racing 3, modern combat 5 gibi oyunlarda kasma filan yapar mı?
Daha iyisini al,biraz bekle ş unu al gibi şeyler demezseniz mutlu olurum çünkü maddi durumum buna yetiyor.
Birde son olarak bir ara Galaxy S5 alma düşüncem vardı ancak androidin kasma sorunu olduğundan vazgeçtim S5 kullananlar var mı uzun kullanımda kasma yapıyor mu? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
5s'in artık bir anlamı olacağını sanmıyorum. 1350 lira gibi bir fiyata Sony XA Ultra satın alabilirsin. Şuan kullanıyorum ve memnunum. 2017 başlarında Nougat güncellemesini de alacak. En az 3 yıl daha desteği sürer diye tahmin ediyorum. 5s'in sonu yakın.

Elde varsa kullanılabilir belki fakat kalkıpta gidip 1300 TL vermek bana göre saçma. Eğer bütçen o kadarsa android den başka seçenek yok maalesef

Güzel bir cihaz fakat artık fazla performans vermesini beklemeyin fakat hala kullanılabilir cihaz. Biraz daha biriktirip SE alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı