iPhone 5S desteklenmeyen uygulamaları indirme

Schale

Decapat
Katılım
13 Aralık 2021
Mesajlar
909
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Yedek telefon olarak kullandığım telefonum Instagram, Spotify gibi uygulamaları çalıştırmıyor. Ne yapmam lazım? Başka iPhone cihazım da yok.
 
App Store'a sahip eski iTunes sürümleriyle (tam sürümü hatırlamıyorum) eğer hala çalışıyorsa programın App Store bölümünden -iCloud hesabınıza giriş yaptıktan sonra- uygulamaları iCloud'ınıza kaydedip 5s cihazınızdan indirebilirsiniz. Eğer işe yaramazsa 3uTools (çok güvenli olmadığı söyleniyor, eğer yapmak istemezseniz 3. yolu deneyebilirsiniz) ile yine aynı işlemleri yaparak iCloud hesabınıza istediğiniz uygulamaları kaydedebilirsiniz. Eğer o da olmazsa geriye kalan tek çare jailbreak yapıp istediğiniz programın .ipa dosyasını bulup (güvenilir olduğundan emin olun) AppSync Unified'ı kurarak Sideloadly kullanarak cihazınıza yükleyebilirsiniz (NOT: Eğer cihaz yeniden başlarsa ya da şarjı biterse uygulamalar açılmaz, tekrar jailbreak yapmanız gerekir).
 
App Store'a sahip eski iTunes sürümleriyle (tam sürümü hatırlamıyorum) eğer hala çalışıyorsa programın App Store bölümünden -iCloud hesabınıza giriş yaptıktan sonra- uygulamaları iCloud'ınıza kaydedip 5S cihazınızdan indirebilirsiniz. Eğer işe yaramazsa 3uTools (çok güvenli olmadığı söyleniyor, eğer yapmak istemezseniz 3. yolu deneyebilirsiniz) ile yine aynı işlemleri yaparak iCloud hesabınıza istediğiniz uygulamaları kaydedebilirsiniz. Eğer o da olmazsa geriye kalan tek çare Jailbreak yapıp istediğiniz programın. IPA dosyasını bulup (güvenilir olduğundan emin olun) AppSync Unified'ı kurarak Sideloadly kullanarak cihazınıza yükleyebilirsiniz (NOT: Eğer cihaz yeniden başlarsa ya da şarjı biterse uygulamalar açılmaz, tekrar Jailbreak yapmanız gerekir).

Hocam bir şey soracağım da ben telefonu bilgisayara kablosu ile bağlıyorum ama sadece şarj oluyor diskler bölümünde gözükmüyor ne yapmam lazım cevaplarsanız çok sevinirim.
 

Geri
Yukarı