iPhone 5s veya 5 alınır mı?

Ben 9.1de kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok. 9.2de genelde müzik güncellemeleri vs olduğu için yüklemedim. Ama güncelleme konusunda sıkıntı yaşatmaz size ios onu kafaya takmayın bence. Çünkü yaklaşık 30 günde bir yeni güncelleme çıkarıyorlar ve çoğu zaman öncekinin hatalarını düzeltiyor bu.

Almayı düşündüğüm bir telefon fiyatı artmazsa forumdaki birçok konuyu okudum 5S ile ilgili olan elle tutulur bir yoruma denk gelmedim, GB faktörünün etkisi var mı 16GB olan versiyonu düşünüyorum?

Almayı düşündüğüm bir telefon fiyatı artmazsa forumdaki birçok konuyu okudum 5S ile ilgili olan elle tutulur bir yoruma denk gelmedim, GB faktörünün etkisi var mı 16GB olan versiyonu düşünüyorum?
Benimki de 16 gb bunun yaklaşık 12,5 gb kadar olan bölümü kullanıcıya ayrılmış. Şuan telefonumda 2000den fazla fotoğraf ve yaklaşık 40 tane uygulama var şuan 200mb boş. Ama fotoğrafları iclouda atınca 5gb daha yer açılıyor üşendiğim için yapmıyorum o ayrı :) Yani açıkcası 2000 tane fotoğraf barındırmayacaksan yerin her türlü olur bence.

Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim . Son bir sorum olacak bu ürün Apple sitesinde 1999 lira iken diğer mağazalarda 1500 lira neden bu böyle bilen herhangi biri var mı acaba?

Başka yerlerden almanda bir sakınca yok. Resmi Apple garantisi ibaresini görmen yeterli. Nedenini bilmiyorum dostum ama değişik fiyat politikaları olabiliyor. 2000 lira şu durumda zaten ederi değil 5S'in.

Merhaba arkadaşlar;

Ben 1500 tl ye düşünce teknosa internet mağazasından 5s aldım. Çokta memnunum telefonumdan.

Telefondan ne beklediğin çok önemli o yüzden şunu al demek ne kadar doğrudur bilemem. Ama benim gibi kamerası iyi olsun, tasarımı güzel olsun, masaya koydun mu taş gibi dursun, sorun çıkarmasın, oyun oynamasam da olur diyorsan 5s hiç düşünmeden alınır. 5s bile çıkalı 2 yıl oldu o yüzden 5'i düşünme çünkü 5s 64 bit işlemci mimarisine sahip en azından yeni teknolojiden uzak bırakmaz bir süreliğine.

Bence en başta ios mu ? Android mi ? buna karar ver. ios dersen iphone a oyun çok yakışmıyor zaten. Olmuyor yani anlıyor musun iphonu yan döndürüp garip garip hareketler yapmak :). Ben oyun için 400 liraya bir tablet aldım canını çıkarıyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı