iPhone 5S veya LG G3 ?

• Konuyu başlatan GameR07
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 75
  • Görüntüleme 12.763
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
G

GameR07

Ziyaretçi
Acaba bu saatten sonra iphone 5s alsam beni 2 sene idare eder mi sorun çıkartmadan? Güncellemeleri alarak ve kasmaz değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İphone 5s seni 2 sene idare eder fakat güncellemeler geldikçe zaman ilerledikçe o da her İphone gibi kasma yapacaktır.
Örneğin: İphone 4 ios 6'da nasıldı ios 7'de nasıl oldu. Onun gibi.

İphone 5s seni 2 sene idare eder fakat güncellemeler geldikçe zaman ilerledikçe oda her İphone gibi kasma yapacaktır.
Örneğin: İphone 4 ios 6'da nasıldı ios 7'de nasıl oldu. Onun gibi.
Şuan annemin telefonu iPhone 4 ve iOS 7.1.2 yüklü, ben kullanırken hiç kasma yaşamıyorum desem yeridir tabi Google Chrome dışında.

iPhone 5S 3 sene çok rahat götürür ama LG G3 gerçekten harika bir telefon. Çoğu kişide iPhone var, siz LG G3 alın farkınız olsun.(Reklam sloganı gibi oldu) :)

Lg G3 almanı tavsiye ederim.

Şimdi iphone 5s alsam 2 yıl idare etmezmi beni kasma yapar mı güncelleme gelince falan 2 yıl içinde

Kesinlikle kasma falan yapmaz ama yeni teknoloji olan LG G3'ü alın.

Lg g3 android işletim sistemi olduğu için her ne kadar iyi olsada kasmaları var veya ilerleyen zamanlarda kasıcak ama ios öyle değil çok stabil ben ios almayı düşünüyorum ama G3 ün de ekran çözünürlüğü 2k olması süper kararsızım çok

Bence forumlarda biraz dolaşın 1-2 hafta kadar zamanınız varsa 1-2 ay iyice insanların fikirlerini öğrenin ve ona göre alın. Ama unutmadan bir telefon ekranında 2K teknolojisini kullanmak hakikaten ilginç. LG sağlam markadır hele ki Türkiye'de. Bence G3 alın.

Şimdi 5s alıyosan hiç alma 2 bin tl para vericeksin şuan gözler 6'da 6çıkacak sonra 6s birden seninki düşecek iOS iyidir bende kullanıyorum kabul ediyorum ama iphone alacaksan 6s'i bekle 5s'e bulaşma bile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı