iPhone 5S veya LG G3 ?

• Konuyu başlatan GameR07
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 75
  • Görüntüleme 12.984
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi 5s alıyosan hiç alma 2 bin tl para vericeksin şuan gözler 6'da 6çıkacak sonra 6s birden seninki düşecek iOS iyidir bende kullanıyorum kabul ediyorum ama iphone alacaksan 6s'i bekle 5s'e bulaşma bile.
6 ne zaman çıkacak bir bilginiz var mı acaba ? ve internette gördüğüm tasarımlar hiç güzel değil mesela kilit tuşu android telefonlardaki gibi yanda olucak gibi beğenmezsem diye napıcam onu düşünüyorum

Bilemiyorum ama 6s de full dokunmatik tam kaplama olursa harika olur.
disenos-del-posible-iphone-6.jpg

Şöyle bişey gerçekten çıkarsa çok pişman olursun 5s aldıgına 2bintl de az değil.Bakacağız heryerden farklı tasarımlar geliyor ama ağırlıklı bunu gösteriyorlar.Acele karar vermemek lazım bu alım süreçlerinde.

Şöyle bişey gerçekten çıkarsa çok pişman olursun 5s aldıgına 2bintl de az değil.Bakacağız heryerden farklı tasarımlar geliyor ama ağırlıklı bunu gösteriyorlar.Acele karar vermemek lazım bu alım süreçlerinde.
Sen burda 6s i konuşuyorsun kardeşim 6 daha çıkmadan bende 6s e kadar bekleyemem

Hmm,biliyorsun iphoneların s serileri sağlam.O halde 5s al

Çok hayali. İnandırıcı gelmedi.

6 ne zaman çıkacak bir bilginiz var mı acaba ? ve internette gördüğüm tasarımlar hiç güzel değil mesela kilit tuşu android telefonlardaki gibi yanda olucak gibi beğenmezsem diye napıcam onu düşünüyorum

Eylül'de çıkacak deniliyor zaten apple eylülde tanıtım yapıyor genelde bende iphone 6 bekliyorum beğenmezsem 5s alacağım. Hem iphone 6'yı görmüş olurum hemde 6 çıkınca 5s'in fiyatı düşecektir. 6'yı beğenirsem onu alacağım. Şimdi 5s alırsın 6 çok iyi gelirse pişman olacaksın bence sabret. Birde bu iphone 6 sızdı diye çıkan haberlere inanma hiç belli olmuyor tanıtana kadar beklemek lazım. 6'yı beğenmezsen 5s'inde fiyatı düşer daha karlı olursun.
4s'e bile ios 8 güncellemesi geliyor 4 yıllık telefon sen iki yıl idare eder mi diyorsun :)

Güncellemede sıkıntı olmaz zaten apple android gibi saat başı güncelleme almak zorunda deyil kapalı veri sistemi çünkü.

He mükemmel olur. Telefon kimin elinden düşerse gitti 3000 bin tl. Çok iyi fikir :)

iPhone pek sıcak bakmıyorum LG G3 her yönden daha iyi gibi geliyor :)

Bencede G3 alın. İphone 5s teyzemde var. Pek güzel gözükmedi gözüme açıkçası. 4 inch ekran çok eskide kaldı artık. Şuan için G3 en iyi seçim olacaktır.

Lg g3 ü isterim ama android yani sonuçta ilerleyen zamanlarda kasıcak şişecek bunu yaşadım ios öyle değil ama özellik açısından iphone düşük biraz yani ekran çözünürlüğü falan 2 seneye kadar 4k ekranlı telefonlar çıkar sonra bayağa geride kalırım iphone 5s ile :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı