Daha fazla
- Meslek
- Active Directory - Security Uzmanı
- Profil Kapağı
- 1522600635
Ekranı büyük telefon iyi telefondur diyen olmadı, Avea'dan al da diyen olmadı.
Sanki demişim gibi tersini savunmuşsun.
Avea bayiliğine gidip elbette beğendiği teledona bakabilir.
İkisini yan yana koyup karşılaştırabilir.
Bir ton boş yazı yazıyorsunuz, al demek başka bak demek başka.
Ayrıca telefonun en önemli parçalarından biri ekranıdır. Yaptığın herşey ekrana yansır. LG ve 5S'in ekranları karşılaştırılamaz bile, LG sert kasa değil diye falan mı korkuyorsunuz.
Ne kamera ne ekran ne batarya ne de performans bakımından 5S'den geri kalmayan bir telefon.
Apple'ın kalitesi tartışılmaz ancak LG'yi de bombalamayın.
Bu telefonu bu fiyata satıp, üzerine birde güncelleme desteği sunmak her yiğidin harcı değil.
Bir G2'nin fiyatına bak birde 5S'in.
He bu arada evet kardeşim, ekranı büyük ve merak etme piyasadaki en iyi ekranlardan birisi.
Ben şuan oyunlarımın, filmlerimin, müzik kliplerimin, ferah kullanım alanımın tadını çıkarıyorum.
G2'nin fiyatını sakın ha görmezden gelmeyin, ettiğiniz eleştirilerin hiç birini hak etmeyecek fiyatta.
LG'yi kötülüyorsun ancak laf olsun diye yani. Telefonun ekranına da laf ettin ya, ne desem boş sana
Son olarak telefonda hayvani birbihlemci mevcut, donma kasma problemi emin ol yaşamayacaksın. Oyunların, filmlerin, menülerin keyfine bakacaksın.
Tüm bunları yaparken şarjım biter mi diye düşünmeyeceksin.
Sanki demişim gibi tersini savunmuşsun.
Avea bayiliğine gidip elbette beğendiği teledona bakabilir.
İkisini yan yana koyup karşılaştırabilir.
Bir ton boş yazı yazıyorsunuz, al demek başka bak demek başka.
Ayrıca telefonun en önemli parçalarından biri ekranıdır. Yaptığın herşey ekrana yansır. LG ve 5S'in ekranları karşılaştırılamaz bile, LG sert kasa değil diye falan mı korkuyorsunuz.
Ne kamera ne ekran ne batarya ne de performans bakımından 5S'den geri kalmayan bir telefon.
Apple'ın kalitesi tartışılmaz ancak LG'yi de bombalamayın.
Bu telefonu bu fiyata satıp, üzerine birde güncelleme desteği sunmak her yiğidin harcı değil.
Bir G2'nin fiyatına bak birde 5S'in.
He bu arada evet kardeşim, ekranı büyük ve merak etme piyasadaki en iyi ekranlardan birisi.
Ben şuan oyunlarımın, filmlerimin, müzik kliplerimin, ferah kullanım alanımın tadını çıkarıyorum.
G2'nin fiyatını sakın ha görmezden gelmeyin, ettiğiniz eleştirilerin hiç birini hak etmeyecek fiyatta.
LG'yi kötülüyorsun ancak laf olsun diye yani. Telefonun ekranına da laf ettin ya, ne desem boş sana
Son olarak telefonda hayvani birbihlemci mevcut, donma kasma problemi emin ol yaşamayacaksın. Oyunların, filmlerin, menülerin keyfine bakacaksın.
Tüm bunları yaparken şarjım biter mi diye düşünmeyeceksin.
Son düzenleme: