iPhone 5S veya LG G3 ?

• Konuyu başlatan GameR07
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 75
  • Görüntüleme 12.976
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekranı büyük telefon iyi telefondur diyen olmadı, Avea'dan al da diyen olmadı.
Sanki demişim gibi tersini savunmuşsun.

Avea bayiliğine gidip elbette beğendiği teledona bakabilir.
İkisini yan yana koyup karşılaştırabilir.
Bir ton boş yazı yazıyorsunuz, al demek başka bak demek başka.

Ayrıca telefonun en önemli parçalarından biri ekranıdır. Yaptığın herşey ekrana yansır. LG ve 5S'in ekranları karşılaştırılamaz bile, LG sert kasa değil diye falan mı korkuyorsunuz.
Ne kamera ne ekran ne batarya ne de performans bakımından 5S'den geri kalmayan bir telefon.

Apple'ın kalitesi tartışılmaz ancak LG'yi de bombalamayın.
Bu telefonu bu fiyata satıp, üzerine birde güncelleme desteği sunmak her yiğidin harcı değil.

Bir G2'nin fiyatına bak birde 5S'in.
He bu arada evet kardeşim, ekranı büyük ve merak etme piyasadaki en iyi ekranlardan birisi.
Ben şuan oyunlarımın, filmlerimin, müzik kliplerimin, ferah kullanım alanımın tadını çıkarıyorum.

G2'nin fiyatını sakın ha görmezden gelmeyin, ettiğiniz eleştirilerin hiç birini hak etmeyecek fiyatta.
LG'yi kötülüyorsun ancak laf olsun diye yani. Telefonun ekranına da laf ettin ya, ne desem boş sana :)

Son olarak telefonda hayvani birbihlemci mevcut, donma kasma problemi emin ol yaşamayacaksın. Oyunların, filmlerin, menülerin keyfine bakacaksın.
Tüm bunları yaparken şarjım biter mi diye düşünmeyeceksin.

Son düzenleme:
Benim fikrim şahsen G3 özellikle şu an bir kaç arkadaşdan 6 saat batarya ekran süresi aldığını görünce gerçekten çok iyi bir rakam dedim. Bana kalırsa şu anda ufak tefek sorunları var ama sen bunları anlamassın 5s alınmaz şu anda. Alıcaksanda 6 bekliyecen onu alcan karar senin yani en iyisi sen gidip yakından incele ona göre karar ver.

IPhone aşırı küçük ama G3 de büyük be hocam. O ekran tek elle kullanılabilecek bir ekran değil gibi.
Bu da düşünülmesi gereken bir nokta bence.

İphone 5s in sizce ekran çözünürlüğü nasıl yeterli mi ?

326 ppi'a iyi denemez. Bence çözünürlük o ekrana göre düşük. Bıçak gibi keskin değil yani. :(

Telefon bedavaya gelmiş olmuyor mu? Siz çalışırsınız burada karınca gibi millet alır orada bedavaya iPhone'u. iPhone'da saçmalıklar hiç bitmez; telefonu aldığımda açmak için PC gerekli hem de internetli, müzik atmak için iTunes gerekli vs. bir sürü saçma şey var.

Açmak için bilgisayar gerekli değil. Ayrıca iTunes bir dezavantajdan daha çok muhteşem bir avantajdır. Diğer telefonlarda senkronize imkansızdır! Bir albümün kapağını değiştirdiğinizde dosyaları yeniden atmanız gerekir mesela! Veya şarkı isimi değiştirdiğinizde koskoca arşivden yeniden kopyalamak... Android'e geçiş yaptığımda - en büyük hatamdır - iTunes, ve de iCloud olmadan en fazla 4 ay dayanabildim. Sonrasında ise Note 3'ü satıp bir iPhone 5s aldım. Konunun özüne gelelim, güncellik takıntınız var ise yeni iPhone'u beklemelisiniz. Eğer yoksa iPhone 5s işinizi hayli hayli görecektir. Stabil mi ,stabil. Senkronizasyonda üstüne yok mu, yok! Bitti!

Bitti demekle bitmiyor, G3'ün donanımsal olarak çok büyük üstünlükleri var.
G3 stabil değil mi sanıyorsun ?
Hiçbir zaman G3'ün stabil olmadığını söylemedim. En stabil telefonun iPhone serisinden bir üye olduğunu söyledim sadece. Android, performans ve de geçişler konusunda stabil olsa da senkronizasyon konusuda hala eksikliklere sahip. Evet, iPhone 5s donanımsal olarak diğer üst seviye telefonlara göre yerlerde, ama iOS ve de A7 sayesinde yeterince tatmin edici bir performans sunuyor. Benchmark testlerinde önünde başka telefonlar bulunmaya başladıysa da artık eski bir nesil olduğunu, ve de sırf senkronizasyon için bile alınabileceğini göz önünde bulundurmak gerekir...

Ben milyarlarca lira paramı snapdragon800 işlemci, süper ötesi ekranına, bataryasına, kamerasına veriyorum.
Siz isterseniz isterseniz senkronizasyonu yüzünden tüm bunlardan yoksun bir telefona verebilirsiniz.

Hala alınabilir bir telefon, G3 ile karşılaştırmadığımızda kamerası falan yine iyi, işinizi görecek düzeyde ancak burada G3 ile karşılaştırıyoruz.
Bu yüzden alınacaksa da 6 alınmalı.

LG G3 Alcaksan 32 GB (3 GB Ram) Al Bunuda söyliyim dedim seni daha fazla memnun eder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı