iPhone 6 Almak Mantıklı Mı?

  • Konuyu başlatan Shura
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 4B
S

Shura

Ziyaretçi
İyi günler. Ben bu aralar telefonumu değiştirmek istiyorum. iPhone 5s çok hoşuma gidiyor. Ama eylül gibi yeni iPhone 6 çıkacakmış. Ben bu telefonu ocak şubat gibi alabilirim. Sizce iPhone 6 almak mantıklı mı? iPhone 6 çıkınca 5s fiyatı ne kadar ucuzlar? 5S'e güncelleme kaç yıl devam eder? Bir de bu telefonu taksitli ve apple garantili nereden alabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İphone 6 hakkında bir şey söyleyemeyiz, güncelleme olarak sanırım ios 10'a kadar alır, zorlarsa ios 11 de olabilir. Bence fiyatı düşebilir. Düşmezse pahallı satılabilir iPhone 6
 
ttnet'de yaapıyorlar ama oraya üye olmanız bir paketiniz olması gerekir internet faturasına ekliyorlar ama bildiğim kadarıyla sadece android satıyorlar.
 
iPhone 6 almak gayet mantıklı olacaktır. iPhone 6 çıkınca 5S in fiyatı şuan ki iPhone 5 in fiyatına yakın düşer. 5S e güncelleme en az 2 yıl daha devam eder. Operatörler iPhone 6 yı taksitli bir şekilde stacaktır diye tahmin ediyorum onlardan alabilirsiniz.
 
Apple, bence iPhone 6 çıkartınca 5s 'in fiyatını ucuzlatmayacaktır. Benim görüşüm bu yönde. IOS desteğine gelecek olursak uzun bir süre idare eder. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı