iPhone 6 beklenmeli mi, 5S mi alınmalı?

İphone diğer telefonlar gibi değil yenisi çıkınca eskisi o kadar çok ucuzlamıyor onun için İphone' u kafaya koyduysanız bütçe üzerine düşünmemeniz gerekiyor. Hangisi hoşunuza gittiyse onu almalısınız yani.

iPhone 6'nın çıkmasını beklemek her bakımdan daha mantıklı. Dedikodular üzerinden hareket etmek doğru olmayacaktır. Açıkcası ben iPhone 6 nın şuanki iPhone 5S fiyatlarında satışa sunulmasını bekliyorum ama en iyisi iPhone 6'nın çıkmasını beklemek olacaktır.

İphone 5s bu zamanda bile bu fiyata satılıyorsa bir fark koyacaklardır elbet.
Bir de Türkiye'ye gelene kadar zaten fiyatı katlanıyor .

Son düzenleyen: Moderatör:
Küçük ekranlı modelinin 32'liğinin 2.999 gibi bir rakamdan çıkmasını ön görüyorum. Daha yüksek olabilir ama daha düşük değil emin olabilirsiniz.

Fiyat konusu telefon çıkmadan birşey söylemek zor ancak safir ekranla gelirse çok pahalı olur denildi, ekran büyükse para büyür sadece dedikodu. 2500-2700 civarı gelir diye tahmin ediyorum ama bekleyip görmek lazım tabi.

Türkiye'de applenin mağazası olmadığı için fahiş fiyatlara geliyordu ancak mağazası açıldığı için standart bir fiyatla gelecektir tahminim böyle.

Bence küçük ekranda bana yeter diyorsan bence 5s al, bende 5s alacağım. Özellikler olarak çok fark olmayacaktır.

Biraz daha bekle. Apple eylül ayında düzenleyeceği etkinlikte iphone 6'yı tanıtacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı