iPhone 6 Halen Alınabilir mi?

kerimkya

Megapat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Şu günlerde yeni bir telefon almayı düşünüyorum. iPhone 6 almak için geç mi kaldım acaba? Telefonu alsam 2-3 sene sonra kullanabilir miyim rahatlıkla ?

Şaka mı yapıyorsun? Ne için geç kalmış olabilirsin ki ? Şu anda iPhone 6'dan daha iyi telefon var mı ?
Bana kalırsa almak için erken bile. İphone 6s yada 7 her ne çıkartacaksa onu bekle. Fiyatı ucuzlar en azından.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne alaka acaba? iPhone ile birsey yapılmıyo gibi konuşmuşsunuz.
Sadece rakiplerine göre bir kıyaslama yaptım. Telefinu kötülemiyorum zaten. Yeni nesil telefonların hepsi bilgisayar gibi zaten. Birkaç tanesi dışında hangisini alırsan al pişman olmuyorsun.(Amiral gemilerinden bahsediyorum) Iphone donanımsal olarak bi tık geride kalıyor bence. Eski tasarımını çok seviyordum fakat tarzını da bozdu. O yüzden tek artısı benim açımdan prestiji. Senin bakış açın farklı olabilir.[emoji6]

Sadece rakiplerine göre bir kıyaslama yaptım. Telefinu kötülemiyorum zaten. Yeni nesil telefonların hepsi bilgisayar gibi zaten. Birkaç tanesi dışında hangisini alırsan al pişman olmuyorsun.(Amiral gemilerinden bahsediyorum) Iphone donanımsal olarak bi tık geride kalıyor bence. Eski tasarımını çok seviyordum fakat tarzını da bozdu. O yüzden tek artısı benim açımdan prestiji. Senin bakış açın farklı olabilir.
emoji6.png
Donanım olarak nesi kötü. :) Ram'imi? iPhone donanıma bakılarak alınmaz. iPhone 6'yı bile 1gb ram ile çıkarabilmişler ise bu firma ayakta alkışlanır. Ne yapsalardı, kağıtta övünebilirlik için ddr4 4gb ram kitleyip, hazır işlemci ve hazır işletim sistemimi kullansalardı.. ;)
Bu arada ben App fan boy falan değilim, herzaman apple değil, hangisi en iyisini yaparsa onu tutarım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı