iPhone 6 Plus Bükülme Sorunu

Ben iPhone 6 Plus önermiyorum. Ne gerek var ki o kadar büyük telefona ? Yani film çok izliyorsan al, ama 4.7 inç bir ekran bence rahat rahat yetecektir.
 
Bazı arkadaşlar Iphone 6 Plus'ı yani Apple'ı savunmak için bahaneler uydurmuşlar. Iphone 6 Plus'ı eliyle büken adam Iphone 6 ve diğer telefonları da eliyle bükmeye çalışıyor ve başarısız oluyor. Demek ki diğer telefonlar elle zorlamayla bükülmeyebiliyormuş demek ki bükülmeyen telefon yapılabiliyormuş. Ortada bir gerçek var Iphone 6 Plus bükülüyor. Yok efendim arka cebinize koyarsanız üzerinde hoplarsanız bükülür bahaneleri uydurmayalım lütfen. Elle bükerseniz garanti kapsamına girmezmiş. Bunu siz değil de Apple dert etsin değil mi. Kaldı ki ilk telefonu bükülen insanın söylediği ön cebinde büküldüğü yönünde. Elle kolayca bükülüyorsa ön cepte de pantolonun kasmasıyla hele bir de kot pantolonsa kolayca bükülür. Arkadaşlar ben de Iphone kullandım ama hiç bir zaman körü körüne Iphone fanatiği olmadım.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı