Dayanıklılık 6 Plus????? Cep mesafesinden daha alçaktan düşürdüm ekranı çerçeveden çıktı, S6 yı merdivende sektirdim çizik yok. Ekran boyutları aynı ancak 6 Plus FHD S7 2KKamerada S7 Edge
Pil Ömründe S7 Edge
Dayanıklılık 6 Plus (telefonu bükmeye çalışırsan bükülüyor yalnız.)
Uzun ömürlülük 6 Plus
İkisinde de rahatlıkla film izlersin.
Telefonun yere düşüş açısıyla bile neler değişiyor. iPhone metal kasa ve bu onu çok daha dayanıklı yapıyor.Dayanıklılık 6 Plus????? Cep mesafesinden daha alçaktan düşürdüm ekranı çerçeveden çıktı, S6 yı merdivende sektirdim çizik yok. Ekran boyutları aynı ancak 6 Plus FHD S7 2K
Metal değil Alüminyum kasa yanlış bilgi verme, insanın eliyle bile bükülüyor 6 Plus. İki telefonu yan yana tutup aynı görsele, oyuna falan hiç baktın mı? S6 edge in yanında bile ölü kalıyor.Telefonun yere düşüş açısıyla bile neler değişiyor. iPhone metal kasa ve bu onu çok daha dayanıklı yapıyor.
6 Plus FHD evet ama kullandığı panel kalitesi Samsung'un 2K ekranı ile aynı.
Alüminyum (veya aluminyum, Simgesi Al). Gümüş renkte sünek bir metaldir. Alüminyum - VikipediMetal değil Alüminyum kasa yanlış bilgi verme, insanın eliyle bile bükülüyor 6 Plus. İki telefonu yan yana tutup aynı görsele, oyuna falan hiç baktın mı? S6 edge in yanında bile ölü kalıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.