IPhone 6 Plus vs S7 Edge

Kaankoç

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim için önemli olanlar: Oyun oynamak kamera pil ömrü dayanıklılık filim izleme sence arkadaşlar ? Edge biraz daha ucuz biraz ona kaydım ama sizce ?

Senin için önemli olanların hepsini bu iki telefonda rahatlıkla karşılar. Fakat daha uzun süreli bir kullanım için S7 Edge'yi tavsiye ederim sonuçta iphone 6 plus daha önce çıkmış bir telefon ama kesinlikle onuda alsan seni uzun süre götürür. Dayanıklılık konusuna gelince istersen youtube'dan Drop Testlere bakabilirsin. Ben alcak olsam S7 Edge alırım. Daha yeni telefon kamerası falan donanımsal açıdan cidden iyi olduğu için ikisi arasından S7 Edge'yi tavsiye ederim.

Kamerada S7 Edge
Pil Ömründe S7 Edge
Dayanıklılık 6 Plus (telefonu bükmeye çalışırsan bükülüyor yalnız. :D)
Uzun ömürlülük 6 Plus
İkisinde de rahatlıkla film izlersin.
Dayanıklılık 6 Plus????? Cep mesafesinden daha alçaktan düşürdüm ekranı çerçeveden çıktı, S6 yı merdivende sektirdim çizik yok. Ekran boyutları aynı ancak 6 Plus FHD S7 2K

Dayanıklılık 6 Plus????? Cep mesafesinden daha alçaktan düşürdüm ekranı çerçeveden çıktı, S6 yı merdivende sektirdim çizik yok. Ekran boyutları aynı ancak 6 Plus FHD S7 2K
Telefonun yere düşüş açısıyla bile neler değişiyor. iPhone metal kasa ve bu onu çok daha dayanıklı yapıyor.
6 Plus FHD evet ama kullandığı panel kalitesi Samsung'un 2K ekranı ile aynı.

Telefonun yere düşüş açısıyla bile neler değişiyor. iPhone metal kasa ve bu onu çok daha dayanıklı yapıyor.
6 Plus FHD evet ama kullandığı panel kalitesi Samsung'un 2K ekranı ile aynı.
Metal değil Alüminyum kasa yanlış bilgi verme, insanın eliyle bile bükülüyor 6 Plus. İki telefonu yan yana tutup aynı görsele, oyuna falan hiç baktın mı? S6 edge in yanında bile ölü kalıyor.

Metal değil Alüminyum kasa yanlış bilgi verme, insanın eliyle bile bükülüyor 6 Plus. İki telefonu yan yana tutup aynı görsele, oyuna falan hiç baktın mı? S6 edge in yanında bile ölü kalıyor.
Alüminyum (veya aluminyum, Simgesi Al). Gümüş renkte sünek bir metaldir. Alüminyum - Vikipedi

Ama tamam S7 Edge, 6 Plus'ı ezer.
Ekran konusunda dibine kadar haksızsın, retina ekrana kimse karşı gelemez. ;)
Bırakın şu fanboyluk işlerini yaa!

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı