iPhone 6S Plus 128 GB alınır mı?

Eccx96

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 hafta sonra telefon alacağım, şimdiye kadar hep Android kullandım ve bu sefer iPhone 7'nin de tanıtılmasıyla fiyatı düşen iPhone 6S Plus 128 GB almak istiyorum. Ancak daha önce hiç kullanmadığım için merak ettiğim bazı şeyler var. Yardımcı olacak olanlara şimdiden çok teşekkürler.

1. Çok fazla dizi izleyen biriyim, şu anda kullandığım Note 4'de Torrent ile dizilerimi indiriyorum, MX Player'le de alt yazıları bölüme uygun olacak şekilde birkaç tıklamayla bularak diziyi izleyebiliyorum. iPhone'a geçiş yapınca dizileri nasıl indirebilirim? iOS'ta Torrent yok diye biliyorum. Bir de indirdikten sonra alt yazıları nasıl ekleyebilirim?

2. Herkes bataryasına çok iyi diyor, bazı ekran görüntülerinde 10-11 saat, ortalama olarak da çoğu kişinin 8 saat civarlarında ekran açık kalma süreleri aldığını görüyorum, ancak anlamadığım bir şey var, bu telefonun en yakın rakibi S7 Edge tüm batarya testlerinde 6S Plus'tan daha fazla oyun oynatabiliyor, video izletebiliyor, daha fazla internette gezinebiliyor, ama genelde ekran açık kalma süresi olarak da 6-7 saat veriyor. Bu olay kafamı çok kurcalıyor. Bunu detaylıca açıklayabilecek olan var mıdır acaba?

3. İzlediğim videolarla biraz iOS 10'u inceledim ve pek beğenmedim, aldığım zaman kutudan iOS 9 ile mi çıkar yoksa 10 ile mi? Eğer 10 ile çıkarsa 9'a düşürebilir miyim?

4. Bu biraz subjektif bir soru olacak ama, sizce Android'den sonra iOS insanı kafese
    kapatılmış gibi daraltır mı yoksa "ohh be dünya varmış, keşke daha erken alsaymışım" dedirtir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Androidi dibine kadar kullaniyorum hocam da, romlar, rootlar, framework'ler falan derken sogudum artik kurcalamaktan surekli ayar yapmaktan falan. Artik diyorum ki temiz calissin fiyati 6 ayda yariya inmesin, kaliteli bir arayuzu olsun, yormasin beni. Ama bir taraftan da bunlar iyi guzel de asiri kisitlar mi diye de korkuyorum. Kafam baya karisik anlayacaginiz. Birinin cikip uzun uzun anlatip ikna etmesine ihtiyacim var sanirim :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı