iPhone 6S telefon kendiliğinden kapanıyor

HolmesPSD

Picopat
Katılım
24 Temmuz 2023
Mesajlar
62
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Olay bugün başıma geldi iPhone 6S cihazım şarja takmıştım %100 olmuştu şarjdan aldım ve telefonda gezinmeye başladım. Bir zaman sonra (sanırım %90 gibiyken) kapandı ve normalde 6S'lerde telefon açılırken arka beyaz logo siyah olur ama bu olduğunda, arka siyah logo beyaz oldu ve telefon kapandı. Şarja taktım şarjı yok ibaresi çıktı. Ardından bekledim ve telefon açıldı şarj %20 falandı mutfağa gidip geldim baktığımda ise şarj %96 gösteriyordu. Sonra bir şey denemek geçti içimden telefonu açtım birkaç uygulama gezinmeye başladım şarj inmiyordu, telefonu kapatıp açtım ve ardından aynısını tekrar yaptım ve şarj normalde olması gerektiği gibi azalıyordu gezinmeye devam ettim birden %23 oldu ve %18'e düştüğünde telefon kapandı ve başta dediğim şeyler tekrar oldu. Şu anda telefon şarjda ve %11. Bunun bir çözümünü bilen birisi varsa detaylıca anlatsın çok minnettar kalırım (pil sağlığı %100).
 
Olay bugün başıma geldi iPhone 6S cihazım şarja takmıştım %100 olmuştu şarjdan aldım ve telefonda gezinmeye başladım. Bir zaman sonra (sanırım %90 gibiyken) kapandı ve normalde 6S'lerde telefon açılırken arka beyaz logo siyah olur ama bu olduğunda, arka siyah logo beyaz oldu ve telefon kapandı. Şarja taktım şarjı yok ibaresi çıktı. Ardından bekledim ve telefon açıldı şarj %20 falandı mutfağa gidip geldim baktığımda ise şarj %96 gösteriyordu. Sonra bir şey denemek geçti içimden telefonu açtım birkaç uygulama gezinmeye başladım şarj inmiyordu, telefonu kapatıp açtım ve ardından aynısını tekrar yaptım ve şarj normalde olması gerektiği gibi azalıyordu gezinmeye devam ettim birden %23 oldu ve %18'e düştüğünde telefon kapandı ve başta dediğim şeyler tekrar oldu. Şu anda telefon şarjda ve %11. bunun bir çözümünü bilen birisi varsa detaylıca anlatsın çok minnettar kalırım (pil sağlığı %100).

iPhone 6 ablamda vardı bataryası falan sıkıntılı o büyük ihtimalle batarya falan değişirse düzelir veya değiştirmen lazım telefonu kaç yıllık telefon.
 
Kardeşim FPPRO'ya göster sana batarya değişimi yaparlar. Apple'den iyidir bir de telefonunu temizleyip ömrünü artırırlar.

EasyCep'ten yenilenmiş almıştım. Alalı 1 yıl ya oldu ya olmadı.

Kardeşim geçmiş olsun, büyük kazık yemişsin. Nedeni o pillin arasına bir cihaz koyuyorlar o cihaz IPhone'yi kandırıp sana değerlerini iyi olduğunu gösteriyor, sana yalan söylüyor kısacası. FPPRO'ya götür.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı