IPhone 6S vs Galaxy A50

Iphone;
Arka Kamera Çözünürlüğü : 12MP
Ön Kamera Çözünürlüğü : 5 MP
A50;
Arka Kamera Çözünürlüğü : 25MP
Ön Kamera Çözünürlüğü : 25 MP

Iphone 6S kısa bir süre önce kullandım yaklaşık 1 hafta kadar kamerasını çok beğendim. İlk çıktığı zamanı hatırlıyorum, dev afişler asılıydı her tarafta kamerasını öne çıkarıyordu. İşte Iphone 6S ile çekildi, diye reklamlar. Kamera konusunda Iphone telefonlarda hiç çekincen olmasın. Gayet iyi.

Bende 6s Plus var ve telefon performans olsun, tasarım olsun, dayanıklılık olsun, malzeme kalitesi olsun hem zamanında hemde günümüzde iyi bir cihaz ama kamera bölümüne gelirsem arka kamerası 12mp olsa bile renkleri gerçeğe olabildiğince yakın ve ışık iyi olduğu sürece çok net ama ön kamera tam bir rezillik, gündüzleri düşük megapixel dışında sıkıntı yok ama biraz bile olsa ışık azaldığı anda sanki eski televizyon ekranı gibi karıncalanma oluyor, A50 için ise kullanan tanıdığım yok (A70 kullanan var ve performans açısından uçurum fark göremedim ben ama kamerada, özellikle ön kamerada uçurum fark gördüm, nedenini bilmediğim bir sebepten telefonun malzemesi çok dandik gelmişti ama).

Merhaba arkadaşlar. Bu iki telefondan hangisinin kamerası daha iyi?
1 sene boyunca 6S kullandım. Kamera olarak gayet iyi birkere. Fakat pil konusunda çok zayıf. 30DK oyun oynasam 100 den 30 lara kadar iniyordu. Yani pil çokta önemli değil diyorsan alabilirsin. Unutmadan söyliyeyim, iPhone 6S' in yazılımının bitmesine 1 sene kaldı. Sonra güncelleme gelmeyecek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı