İphone 6S vs Xiaomi Redmi Note 8

burakguldal

Megapat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Sizce hangisi tercih edilmeli? Hangi telefon donanım olarak daha güçlü? Yorumlarınızı bekliyorum.

Malzeme kalitesi dışında RN8 daha iyi bir cihaz ama depolaması 128 GB ise (ve aynı fiyata geliyorsa) 6S'i tercih ederim (powerbank ile de yaşarım).

Neden ?
İPhone Fanboy başka hiç bir şey değil. Xiaomi Mi 5 den beri hep duyuyorum, fiyat performans o günden beri. İPhone 6S alınabilir bir model, IOS kullanmak isteyen kişi için ideal. Ama anladığım kadarıyla donanım istiyorsun bu yüzden kesinlikle Note 8 Pro alternatif Meizu 16Th
Çin markalarını sevmiyorum. Samsung ve Apple başka telefona 1 lira vermem.
Klasik Türk kafası, Çin malı değil mi 500 TL amiral gemisi yapsalar, ağzıyla kuş tutsa yaranamaz.

iPhone fan boyu mu? Hayatımda Macbook dışında hiçbir Apple ürününe para vermedim. Bir şeyin fan boyuysam Windows Mobile 6.1 fan boyuyum. Bilmiyorum duydun mu ufaklık. Fiyatı senin için önemli olabilir zor geçiniyorsundur ama paran olsa gidip Xiaomi mi alırsın iPhone mu? Burada boşuna edebiyat parçalama.

Çin markalarını sevmiyorum. Samsung ve Apple dışındaki telefona markasına 1 lira vermem.
Bende o saydığınız markalardan birisinin ürününü kullanıyorum ama şans vermenizi tavsiye ederim, Çinli firmalardan bende haz etmiyorum (hatta Çin ırkından) ama para da önemli bir kriter ve bir telefona 10000 TL verilmesini doğru bulmuyorum (maddi olarak değil, istesem bugün bir iPhone 11 veya S10 alabilirim ama insanlar açlıktan ölüyorken o kadar lüksü doğru bulmuyorum).

Çinliler güven vermiyor ya genel olarak. Virus gibi yayıldılar bir anda kimse anlamadı ne olduğunu. Telefon satmaktan çok istihbarat için geliyor bana. Gerçi her telefon öyle ama Çin bilmiyorum ısınamıyorum bir türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…