İphone 6S vs Xiaomi Redmi Note 8

Hakaret olarak anlıyorsan bilemem. Gene bu mesajında da kötüleyip iPhone yüceltiyorsun. Senle daha fazla tartışmayacağım. Redmi Note 8 öneririm.

Kamera bakımından daha iyi 6S modeli.
Harbi dalgasına mı yapıyorsun anlamıyorum. Arayüz demişsin iPhone daha iyi diyorum birini alçalttın biri yücelttin diye saçmalıyorsun. Şimdi kamerasını soruyorlar 6S daha iyi diyorsun. Yüceltme kardeş birini daha fazla senin gibi biriyle tartışamam.

Fotoğraf ve video çekimi nasıl hocam Redmi 8'in? Ben de almayı düşünüyorum da.
Kusuruma bakmayın yeni gördüm.Kamera olarak aynılar almadan önce biraz araştırmıştım iPhone 6s Plus Kamera Özellikleri açısından bir tık daha iyi ama Redmi Note 8 ile 6s Plus arasında fark çok.

Kusuruma bakmayın yeni gördüm.Kamera olarak aynılar almadan önce biraz araştırmıştım iPhone 6s Plus Kamera Özellikleri açısından bir tık daha iyi ama Redmi Note 8 ile 6s Plus arasında fark çok.
Fotoğraf çekim kalitesi olarak önerir misiniz peki? 1200 TL civarı bütçe ayırabildiğim için diğer modeller biraz yüksek kalıyor fiyat konusunda hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı