burakguldal
Megapat
Sizce hangisi tercih edilmeli? Hangi telefon donanım olarak daha güçlü? Yorumlarınızı bekliyorum.
Harbi dalgasına mı yapıyorsun anlamıyorum. Arayüz demişsin iPhone daha iyi diyorum birini alçalttın biri yücelttin diye saçmalıyorsun. Şimdi kamerasını soruyorlar 6S daha iyi diyorsun. Yüceltme kardeş birini daha fazla senin gibi biriyle tartışamam.Hakaret olarak anlıyorsan bilemem. Gene bu mesajında da kötüleyip iPhone yüceltiyorsun. Senle daha fazla tartışmayacağım. Redmi Note 8 öneririm.
Kamera bakımından daha iyi 6S modeli.
Fotoğraf ve video çekimi nasıl hocam Redmi 8'in? Ben de almayı düşünüyorum da.iPhone 6s Plus kullanıyordum ve eskidiğini düşündüğüm için Redmi 8 aldım.Genel olarak iPhone'den üstün.Redmi Note 8 daha iyi performans verir.
Xiaomi Note 6 Pro 4-64 de tercih edilebilir. Kamera içinse hem özellikleri iPhone dan iyi hem kamerası güzel.Fotoğraf ve video çekimi nasıl hocam Redmi 8'in? Ben de almayı düşünüyorum da.
Teşekkür ediyorum, onu da not alayım.Xiaomi Note 6 Pro 4-64 de tercih edilebilir. Kamera içinse hem özellikleri iPhone dan iyi hem kamerası güzel.
Kusuruma bakmayın yeni gördüm.Kamera olarak aynılar almadan önce biraz araştırmıştım iPhone 6s Plus Kamera Özellikleri açısından bir tık daha iyi ama Redmi Note 8 ile 6s Plus arasında fark çok.Fotoğraf ve video çekimi nasıl hocam Redmi 8'in? Ben de almayı düşünüyorum da.
Fotoğraf çekim kalitesi olarak önerir misiniz peki? 1200 TL civarı bütçe ayırabildiğim için diğer modeller biraz yüksek kalıyor fiyat konusunda hocam.Kusuruma bakmayın yeni gördüm.Kamera olarak aynılar almadan önce biraz araştırmıştım iPhone 6s Plus Kamera Özellikleri açısından bir tık daha iyi ama Redmi Note 8 ile 6s Plus arasında fark çok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.