İphone 6S vs Xiaomi Redmi Note 8

burakguldal

Megapat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Sizce hangisi tercih edilmeli? Hangi telefon donanım olarak daha güçlü? Yorumlarınızı bekliyorum.

CPU Throttling ve ısınma sorunundan muzdarip olmam değil mi? Birde gece çekimleri başarılı mı acaba bilginiz var mı?
Pek ısınmıyor ve pek performans kaybetmiyor.

5.31 ve 10.00 bakabilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yurtdışı garantisiz modeller var Redmi Note 8 1100₺ ye filan satılıyor onlara yönel bence.

Çok kararsızım. Note 8'i alsam Aklım PRO modelinde kalacak. PRO modelin de kuşkularım var açıkçası, ikna edin beni. GPS'i aktif olarak kullanacağım, bir kaç yerde GPS hakkında da olumsuz yorumlar okudum.

Çok kararsızım. Note 8'i alsam Aklım PRO modelinde kalacak. PRO modelin de kuşkularım var açıkçası, ikna edin beni. GPS'i aktif olarak kullanacağım, bir kaç yerde GPS hakkında da olumsuz yorumlar okudum.
Bilgim yok açıkçası o konuda.

yani eğer ilerde batarya sıkıntısı çekmek istediğim ve kendime işkence edip sistemine göre değil ios bu morUq diyebileceğim bi telefon istesem neden olmasın?

Fotoğraf çekim kalitesi olarak önerir misiniz peki? 1200 TL civarı bütçe ayırabildiğim için diğer modeller biraz yüksek kalıyor fiyat konusunda hocam.
Kamera açısından Redmi 8 ve iPhone 6s Plus aynı çözünürlüğe sahip sadece iPhone Kamera Özelliklerinde bir tık fazla özelliğe sahip ama ön kamerada Redmi 8 bir tık daha üstün.Diğer özellikler açısındanda Redmi 8 önde buradan bakabilirsiniz.Size Redmi 8'i öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…