İphone 6'yı Satmalımıyım ?

smiLonly

Megapat
Makaleler
4
S6 Edge çok hoşuma gitti özellikle kamerası ve eskisi gibi kötü olmayan arayüzü kasma çok az donma çok az bu sene Samsung çok iyi telefon çıkarmış bence. Acaba İphone 6'yı satıp S6 Edge alsam pişman olurmuyum ?
Sizce İphone 6'ım Kaç TL eder. 64GB Uzay Grisi Modeli Çizik Yoktur.

Iphone 6 uzun vadede daha tercih edilesi bir telefon bence. Yine de çok hoşuna gittiyse s6 edge de güzel telefon. Tamamen sizin tercihiniz.

Tavsiye etmiyorum. S6 serisinde kesinlikle 1,5-2 seneye sistemin (touchwizin) şişeceğine eminim. Ama ben bu kasmalara dayanırım diyorsan al sonuç olarak Android Ios'a göre daha özgür, kişiselleştirilebilir.

Kesinlikle tavsiye etmem. Ama illa istiyorum diyorsan ve iphone 6yı dolar kuru fırlamadan aldıysan herşeyi kutusu duruyorsa aldığın fiyata yakın bir fiyata satabilirsin. Yani ben aldığımda 2139 liraydı apple storeda bir de şimdiki fiyata bak.

S6, İ6'dan bariz bir şekilde üstün bir cihaz. İnsanlar neden bunu kabul etmiyor anlamıyorum.

Telefonunuzdan memnunsanız satıp yeni telefon almanıza gerek yok.
Android deneyiminiz yoksa zorlanabilirsiniz.

Bana kalırsa iphone 6 yı satıp yerine galaxy s3 mini tarzı telefon almalısın.Bence bir telefona o kadar para vermek mantıklı bir iş değil.Bu benim şahsi görüşümdür.Sadece sana değil tüm arkadaşlara tavsiyemdir.Telefona fazla para yatırmak yerine, o paranız cebinizde kalsın :)

S6, İ6'dan bariz bir şekilde üstün bir cihaz. İnsanlar neden bunu kabul etmiyor anlamıyorum.

Telefonunuzdan memnunsanız satıp yeni telefon almanıza gerek yok.
Android deneyiminiz yoksa zorlanabilirsiniz.

Bu kıyaslamayı neye göre yaptınız bilmiyorum ama pek doğru olmamış sanırsam. Bence sizin iOS'e karşı bir ön yargınız var. Aynı eskiden bende de olduğu gibi. Fakat iOS kullandıktan sonra gayet iyi bir sistem olduğunu anladım. Eskiden iPhone kullanan arkadaşlarıma neden iPhone aldınız, bu fiyata çok daha iyi Android telefonlar var derken iPhone kullandıktan sonra anladım ki bu söylediklerim saçmalıkmış. Bence iki cihazda güzel. Samsung bu yıl güzel bir cihaz ile gelmiş gibi görünüyor. Fakat benim favorim iPhone 6.

Asıl konumuza gelecek olursa bunu yapmanız mantıklı değil bence. iOS'den Android'e geçiş sıkıntılı, alışması zor olabilir ve şuanda kullandığınız cihaz gayet güzel ve güncel bir cihaz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı