iPhone 7 2019'da Alınır mı?

Talha Günak

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben telefon almak istiyorum fakat çok kararsızım. Sanırım iPhone 7 alacağım fakat aklımı çelen telefonlardan Xiaomi Mi 8 , Samsung Galaxy A50 , Xiaomi Redmi Note 7 var. Sizce hangisini alırsam beni 2-3 sene uzun götürür ? Kamera bu arada önemli benim için.

Kız arkadaşıma iPhone 7, bana da Xiaomi Pocophone aldık. O işi için kullanıyor. Benim telefonu gördükten sonra iPhone'un kamerasını ve bataryasını beğenmemeye başladı. Şu an satıyoruz o yüzden. Şu an Apple Store'da 4500 TL ve bu paraya değecek bir telefon değil şahsi deneyimlerime göre.

"Bince kisin iphinoe alinmiz "
Yani cidden komik ve eğitimsiz bir halka sahibiz o yazdığın xiaomi huawei cihazlar alınır ama iphone 7 alınmaz huawei p30 alınır ama iphone xs max alınmaz abi ne kadar komik insanlar ya...

"Bince kisin iphinoe alinmiz "
Yani cidden komik ve eğitimsiz bir halka sahibiz o yazdığın xiaomi huawei cihazlar alınır ama iphone 7 alınmaz huawei p30 alınır ama iphone xs max alınmaz abi ne kadar komik insanlar ya...

Yazdığın yazıdan yaşını söylemek zor değil. Kime göre neye göre eğitimsiziz? İnsanların tercihlerine ne ara eğitimsizlik denir oldu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı