iPhone 7 alınır mı?

Alınır bence iPhone 7 hala fena bir telefon değil ayrıca hocam diğerlerinin söylediklerine bakmayın benim eski iPhone 5S ile 1-2 ay önce pubgm oynadım yani iPhone 7 hayli yeter size.

Bilgisi olmadığı için bağdaştırdim. iPhone 6S bile PUBG akıcı oynatıyor bu yüzden yazdım.

Soğutması olmayan, yarı Samsung yarı TSMC üretimi olan ve termal verimlilik olarak geçtiği üretim bandı fark etmeksizin berbat olan A9 yongası ile PUBG'yi nasıl akıcı oynayacak onu anlayamadım.

Soğutması olmayan, yarı Samsung yarı TSMC üretimi olan ve termal verimlilik olarak geçtiği üretim bandı fark etmeksizin berbat olan A9 yongası ile PUBG'yi nasıl akıcı oynayacak onu anlayamadım.
Ya konuşmak için konuşuyor. iPhone 12 Pro' da bile bir kaç saat PUBG oynayınca ufak tefek takılmalar başlıyor.

iPhone 7 ölü bir telefon, aklınıza gelebilecek her alanda günümüz için yetersiz, alınır demek için geçerli bir sebep yok. iPhone 8 için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim, bu modelde iyi sıçradılar.

Pek oyun oynayan birisi değilim. Ha, arada oynarım desem Clash of Clans, Asphalt 8 veya Roblox oynarım. İnternette gezmek için kullanacağım. En çok kullandığım uygulamalar şöyle; Twitter, YouTube, Discord. Ve neden iPhone 7 almak istiyorum sorusuna gelirsek; Apple fanlığı var biraz da. Ve ekosistem kuruyorum. Bu yüzden. Sizce almaya değer mi? İş görür mü?

Not: İlk defa iPhone kullanmıyorum. Bu yüzden Android cihaz önermeyin.

@EsatKa @Erenk1905 @en3s19
kac tl

Ya konuşmak için konuşuyor. iPhone 12 Pro' da bile bir kaç saat PUBG oynayınca ufak tefek takılmalar başlıyor.
Evet doğru, 12 Pro'da soğutma için Vapor Chamber bile yok ve Genshın Impact gibi konsol grafiklerine sahip oyunlarda deli gibi throttle yiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı