64 GB’lık versiyonu yok.32 GB olması biraz az onun yerine 64 GB 7 Plus daha iyi olur.
İletişim için birde sosyal medya için kullanılır.Oyun oynatacağını sanmıyorum.Arkadasımda yurt içi iPhone 7 var 32 GB. Pil saglıgı 100. parmak izi aktif. İnternette fiyatlar 3K civarı. Arkadasım 2 bin TL verecek. Kızım için. Sadece iletişim için. Oyun oynamaz alınır mı? Nasıl?
Kağıt üzerinde cihazlar kötü olmasa da gerçekten optimizasyonları yerlerde o cihazların. Kardeşimin A05s'ini açtığım ilk saniye hissettim kasılmayı çocuğa ne kadar üzüldüm anlatamam, ana ekranda klasör açarken 1 saniye gecikmesi var telefonun gerçekten değersiz tenekelerden başka şey değiller.sıfır düşük segment Samsung modellere bakmanızı öneririm.
Isınma sorunu olmasa oynatır aslında çoğu şeyi, birkaç ay önce 7+ COD mobilde eğitim kısmını 10 dakika kadar kasmadan takılmadan sıcaklık uyarısı vermeden oynatmıştı o oyunda bile, çocuğun ne oyunu olacak ki? Ben çok zorlanacağını sanmıyorum. Yaş aldıkça daha beter olacaktır tabi telefon ancak oyun oynatmayacak kadar kötü durumda değil şuan.İletişim için birde sosyal medya için kullanılır.Oyun oynatacağını sanmıyorum.
İletişim için bir de sosyal medya için kullanılır. Oyun oynatacağını sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.