iPhone 7 alınır mı?

IOS telefonlar genel olarak donanımsal bir sorun çıkartmadığı sürece kullanılır. Fiyat olarak da 2 bin liraya eğer ki cihaz temizse o telefondan daha iyi bir telefon bulamazsınız gibi.

İletişim için alınır bazı basit oyunları oynatır üst düzey oyunlarda pek bir şey beklemeyin onun dışında sosyal medyada gezmek için falan yeterli bir cihaz.

Son düzenleme:
Arkadasımda yurt içi iPhone 7 var 32 GB. Pil saglıgı 100. parmak izi aktif. İnternette fiyatlar 3K civarı. Arkadasım 2 bin TL verecek. Kızım için. Sadece iletişim için. Oyun oynamaz alınır mı? Nasıl?
İletişim için birde sosyal medya için kullanılır.Oyun oynatacağını sanmıyorum.

sıfır düşük segment Samsung modellere bakmanızı öneririm.
Kağıt üzerinde cihazlar kötü olmasa da gerçekten optimizasyonları yerlerde o cihazların. Kardeşimin A05s'ini açtığım ilk saniye hissettim kasılmayı çocuğa ne kadar üzüldüm anlatamam, ana ekranda klasör açarken 1 saniye gecikmesi var telefonun gerçekten değersiz tenekelerden başka şey değiller.

Tahminimce 2 seneye uygulama desteği bitecek, aklınızda olsun. Bulabiliyorsanız temizinden 8 veya 6s serisinden alırsanız daha iyi olabilir aslında, 7 serisi Wi-Fi arızası vermeye müsait, tamiri de ortalama 1-1.5k arası tutuyor, kronik. Bir kere bozulunca dahası geliyor benim 7+'ım bir senede 3 kere arıza verdi Wi-Fi'da. Onun dışında yeterli cihaz parçası da her yerde var yarın öbür gün çocuk düşürse telefonu nispeten ucuz fiyata her yerini tamir ettirebilirsiniz.

İletişim için birde sosyal medya için kullanılır.Oyun oynatacağını sanmıyorum.
Isınma sorunu olmasa oynatır aslında çoğu şeyi, birkaç ay önce 7+ COD mobilde eğitim kısmını 10 dakika kadar kasmadan takılmadan sıcaklık uyarısı vermeden oynatmıştı o oyunda bile, çocuğun ne oyunu olacak ki? Ben çok zorlanacağını sanmıyorum. Yaş aldıkça daha beter olacaktır tabi telefon ancak oyun oynatmayacak kadar kötü durumda değil şuan.

İletişim için bir de sosyal medya için kullanılır. Oyun oynatacağını sanmıyorum.

Şarj problem olmasa rahatlıkla oynatıyor. Hatta ben 6S ile kasma donma olmadan Mobile Legends falan oynuyordum birkaç aya kadar. Ama oyun oynarken de şarjı içiyor resmen söylemeden geçilmez.

2 Bin için gayet ideal. Çünkü 2 bin liraya telefona benzeyen bir şey almak zor. Android almaya kalksanız o rakamlara uygulama falan çalıştırmaz. Çalıştırsa da takılmasından kullanamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı