iPhone 7 alınır mı?

Masaya yüzüstü koyarsa?
apple fanboyu için arkasındaki elma çok güzel gözüküyor olabilir. Annem iPhone 6S kullanıyor, gerçekten o çerçeveler ve tuş hiç de bugüne hitap etmiyor. Eski tuşlu telefonlardan bir adım sonrası gibi gözüküyor.

apple fanboyu için arkasındaki elma çok güzel gözüküyor olabilir. Annem iPhone 6S kullanıyor, gerçekten o çerçeveler ve tuş hiç de bugüne hitap etmiyor. Eski tuşlu telefonlardan bir adım sonrası gibi gözüküyor.
Bu kadar abartmanıza gerek var mı? 4-5 sene önce bütün telefonlar böyleydi, eski tuşlu telefon devri 2007'de ilk iPhone'nin tanıtılmasıyla kapandı.

Bu kadar abartmanıza gerek var mı? 4-5 sene önce bütün telefonlar böyleydi, eski tuşlu telefon devri 2007'de ilk iPhone'nin tanıtılmasıyla kapandı.
Benimle aynı şeyi söylemişsin. 😂 Eski tuşlu telefondan sonrası "home" tuşu olan telefonlar, ben de onu diyorum. 😂 4-5 sene önce terk edilen tasarımına bugün para vermek yersiz. Hani elinde olur kullanırsın ona bir şey diyen yok.

Benimle aynı şeyi söylemişsin. 😂 Eski tuşlu telefondan sonrası "home" tuşu olan telefonlar, ben de onu diyorum. 😂 4-5 sene önce terk edilen tasarımına bugün para vermek yersiz. Hani elinde olur kullanırsın ona bir şey diyen yok.
Eski tuşlu telefon deyince küçük ekranlı dokunmatik olmayan telefon diye sandım ki o telefonların bile alıcısı varken bu telefona laf etmeniz ilginç, Apple satılmayacağını bile bile 4.7" telefon çıkardı yani?

Eski tuşlu telefon deyince küçük ekranlı dokunmatik olmayan telefon diye sandım ki o telefonların bile alıcısı varken bu telefona laf etmeniz ilginç, Apple satılmayacağını bile bile 4.7" telefon çıkardı yani?
iPhone 7 bugün mü çıktı? Neyi tartışıyoruz onu anlamadım. :) 4-5 sene önce piyasadaki neredeyse bütün telefonlarda fiziksel tuşu vardı ve alt/üst çerçevesi kabaydı. Siz buyrun alın kullanın kafanıza silah dayamadım, niye kendi görüşünüzü bana dayatmaya çalışıyorsunuz. 😂 Fanboyluk yapacaksınız diye böyle nefes nefese kalıp kendinizi kaybetmeyin. :D

iphone7-açıklama-apple-yeni.jpg

Benim için bu tasarım çağ dışı, tavsiye etmiyorum. Modern bir telefon alınmalı.

iPhone 7 bugün mü çıktı? Neyi tartışıyoruz onu anlamadım. :) 4-5 sene önce piyasadaki neredeyse bütün telefonlarda fiziksel tuşu vardı ve alt/üst çerçevesi kabaydı. Siz buyurun alın kullanın kafanıza silah dayamadım, niye kendi görüşünüzü bana dayatmaya çalışıyorsunuz. 😂 Fanboyluk yapacaksınız diye böyle nefes nefese kalıp kendinizi kaybetmeyin. :D
Benim için bu tasarım çağ dışı, tavsiye etmiyorum. Modern bir telefon alınmalı.

3 Ay önce iPhone SE 2020 tanıtılmıştı. Fanboyluk yapmıyorum, kişisel tercihimi hiç de dayatmıyorum zira benim de tercihim bu yönde değil. Tasarım tercihi tamamen kişisel bir tercih, tam ekran telefonların olduğu gibi çerçeveli telefonların avantajları var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı