iPhone 7 alınır mı?

Ben de bu sebeple yeni SE için züğürt tesellisi telefonu dedim. :) Onu atlamışsın.
Öncelikle iPhone 7 konusunda SE önermedim. SE satın alacak insanlar sadece fiyatından dolayı tercih etmiyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam Hacker Newsteki tanıtım haberindeki 1000 yorumun 700-800 civarı Android tarafında bu telefona alternatif kompakt bir telefon olmadığı ile alakalıydı, parmak izini tercih edenler var, ekrandaki çerçeveleri tercih edenler bile var.

Yani Apple'nin öylesine bir model çıkartmadığı bariz, sizin de kavrayabileceğiniz gibi hitap ettiği bir pazar var. Pratikte aynı telefonu abartarak küçümsediğinizi belirtme gereği duydum, akabinde heyecanlı, görüşlerini dayatmaya çalışan bir Apple fanboyu oldum.

Yanlış olduğunu düşünmen kızmanı gerektirmez. Herkesin fikri farklı. Dediğin gibi yapmak doğru olsa gerçek hayatta fikrini beğenmediğine bas yumruğu!
Hocam emojiyi kullanalım diye koymuşlar beğenmediyse koyma hakkı var, buna saygı duyun ve forumda herkesin konuşma ve tepki verme hakkı olduğunu unutmayın.

Katılıyorum. Üstelik 3300 TL'ye iPhone 7'den 2-3 kat daha performanslı güncel bir Android telefon almak varken sadece işletim sistemi ve ismi için iPhone almak saçma.

İleri de yedek parça bulma sorunu da yaşacaksınız.
Mesela arkadaşım iPhone 5'i var ekranı bozuldu daha önce değiştirdiğinde 200 TL gibi bir fiyat ödedi şimdi 500 TL istiyorlar. Neden diye sorduğunda iPhone 5 parçası zor bulunuyor falan diyorlar.
İphone 5’i 3 yıl önce kullandım. 2012’de çıkan bir cihaz ve en son ios 10 aldı. Normal olarak 5 yılın sonunda yazılım desteği bitti ve ülkemizde orijinal parçaları neredeyse yok. İphone 7 1 yıl daha güncelleme alacak ve ömrü daha olan bir cihaz. O fiyatlarda ülkemizde kurdan dolayı değişiyor ama yine de yan sanayi parçalardır orijinal denilse bile.

Bir telefon için 5, 6+K para veren insanlar tabiki illede İphone diyecek, tutupta Android iyidir diyecek hali yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani kullanabilirsiniz, bunun herhangi bir kısıtlaması yok. Bazı yorumlar yanlış/doğru olabilir ve bu beğenme yada beğenmeme yoluyla ön plana çıkmasına yardımcı olur.
Kısıtlaması yok diyerek üst üste kullanırsanız ceza veriliyor, haberiniz olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı