iPhone 7 Plus 128 GB vs iPhone 8 64 GB

FlexArion

Kilopat
Katılım
11 Eylül 2016
Mesajlar
244
iPhone 7 Plus 128 GB mı yoksa iPhone 8 64 GB mı almalıyım? Fiyat olarak düşünmeyin. 2. El olarak alacağım. Fiyatlar aynı şu an yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Portre modu ve ekran büyüklüğü önemli değilse 8 derim. Hem compact hem de daha yeni. 2 sene önce 7 Plus aldım daha fazla para verdim 7'ye göre portre modu için almıştım. İnanın 1.5 sene kullandım maksimum 20 tane portreyle fotoğraf çekmişimdir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 8'imi yeni sattım. Telefonun ekran gövde oranı çok kötü. Bataryası da kötü. Ancak performans olarak çok iyi. Saydığım özellikler size uygunsa alınabilir.
 
Boyut sizin için sorun değilse 8 olabilir. Sonuçta daha güncel bir telefon. Ama kasa tipi olarak artık itici gelmeye başlayabiliyor. Full ekran olan kasalı modelleri de düşünebilirsiniz (X serisi veya 11 serisi gibi).
 
iPhone 7-8 arası çok çekirdek performans farkı cidden çok fazla. 7 yetersiz bir telefon değil ama büyük ekran mı performans mı diye karar vermeniz lazım. Yerinizde olsam buna göre karar verirdim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı