iPhone 7 Plus 128 GB vs iPhone 8 64 GB

FlexArion

Kilopat
Katılım
11 Eylül 2016
Mesajlar
244
iPhone 7 Plus 128 GB mı yoksa iPhone 8 64 GB mı almalıyım? Fiyat olarak düşünmeyin. 2. El olarak alacağım. Fiyatlar aynı şu an yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Portre modu ve ekran büyüklüğü önemli değilse 8 derim. Hem compact hem de daha yeni. 2 sene önce 7 Plus aldım daha fazla para verdim 7'ye göre portre modu için almıştım. İnanın 1.5 sene kullandım maksimum 20 tane portreyle fotoğraf çekmişimdir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 8'imi yeni sattım. Telefonun ekran gövde oranı çok kötü. Bataryası da kötü. Ancak performans olarak çok iyi. Saydığım özellikler size uygunsa alınabilir.
 
Boyut sizin için sorun değilse 8 olabilir. Sonuçta daha güncel bir telefon. Ama kasa tipi olarak artık itici gelmeye başlayabiliyor. Full ekran olan kasalı modelleri de düşünebilirsiniz (X serisi veya 11 serisi gibi).
 
iPhone 7-8 arası çok çekirdek performans farkı cidden çok fazla. 7 yetersiz bir telefon değil ama büyük ekran mı performans mı diye karar vermeniz lazım. Yerinizde olsam buna göre karar verirdim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı