iPhone 7 Plus hala kullanılır mı?

seyfo1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. iPhone 7 Plus bir cihazım var. Birkaç sorunu var tamire gönderdim, pil değişimi, kasa değişimi, anakart onarımı, şarj soketi komple değişince tertemiz cihaz oluyor. Bunun için 5000 TL teklif ettiler. Sizce yaptırmak mantıklı olur mu?

Ben 7 yıldır kullanıyorum o telefonu ve telefonumu henüz değiştirmedim onu hala kullanıyorum. Benimkinin iOS sürümü 15. Senin kullanacağın uygulamalara göre değişir çünkü bazı uygulamalar yüksek iOS sürümü istiyor. Yani uzun lafın kısası... Kullanılır mı.. Kullanılır.

Hayir kullanilmaz hocam bence. Instagram'da ve tiktoka donmalari bolca yasadim. Pilinj Deji güçlendirilmis ile değiştirdik. Ayni hala Max 3 saat giden bir pil oluyor. Depolama olarak 32ydi oda asla yetmiyordu dolunca zaten iyice kasmalar artiyordu. 5000 TL'ye arkadasinda dedigi gibi telefoncularda 128 gblari satiliyor az degisenli.

Hayir kullanilmaz hocam bence. Instagram'da ve tiktoka donmalari bolca yasadim. Pilinj Deji güçlendirilmis ile değiştirdik. Ayni hala Max 3 saat giden bir pil oluyor. Depolama olarak 32ydi oda asla yetmiyordu dolunca zaten iyice kasmalar artiyordu. 5000 TL'ye arkadasinda dedigi gibi telefoncularda 128 gblari satiliyor az degisenli.
Instagram kullanıyorum ve bir gıdım bile kasmıyor büyük ihtimalle sizin telefonla alakalı bir durum var. Ama TikTok u bilmem. TikTok kullanıcısı değilim.

Instagram kullanıyorum ve bir gıdım bile kasmıyor büyük ihtimalle sizin telefonla alakalı bir durum var. Ama TikTok u bilmem. TikTok kullanıcısı değilim.
7 Plus cihazım var. Telefonu aldığım günden beri Instagram'da Reels izlerken ses gecikmesi yaşıyorum. TikTok'ta ise hiç kasma olmuyor, videoları hep TikTok'tan izliyorum.

7 Plus cihazım var. Telefonu aldığım günden beri Instagram'da Reels izlerken ses gecikmesi yaşıyorum. TikTok'ta ise hiç kasma olmuyor, videoları hep TikTok'tan izliyorum.

Benim yasadagim kasma problemide buydu. Video agir cekimde ses önde gidiyordu bende de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı