iPhone 7 Plus vs iPhone 8 vs Galaxy S8

XR daha iyi.

Ekrani kucuk, ne zevk alacak 😄?

Ekran degismis bulur ancak.

XS İle XR arasındaki fiyat farkı değer mi hocam? XR'a o kadar parayı veren XS e de verir ama fiyata değmeyecek bir fark varsa XR daha uygun

Hocam bugün baktım 12000 yazmışlar delirmiş insanlar.

Peki dostlar 8 mi daha iyidir 8Plus mu? Batarya ömrü farkı çok yoksa 8 alırım ama fark varsa 8Plus daha garanti.

8 Plus nasıldır hocam?

8 ile 8 Plus arasında bir fark yok. XR falan demişsiniz, XR alabilirseniz alın hocam.

Hocam ben pek çözemedim fakat X ile XS arasındaki fark nedir? İkisi de tıpatıp aynı
Tıpatıp aynı değil. XS daha yeni ve daha iyi bir cihaz. X’in hem güncelleme desteği bitti.(8 ile aynı sene çıkan cihaz.) Güncelleme desteğinin bitmesi kullanılamayacağı anlamına gelmez ama ayrıyeten X kronik sorunlu bir cihaz.

Hocam ben pek çözemedim fakat X ile XS arasındaki fark nedir? İkisi de tıpatıp aynı

iPhone X kronik sorunlu bir cihaz, iPhone XS'in işlemcisi iPhone X'e göre daha iyi, daha uzun güncelleme ömrü olacak, daha detaylı bilgi için reklam gibi olacak ama kendi konuma bakabilirsiniz :D

Ayrıca karşılaştırma için:

Gelmez ama ayrıyeten X kronik sorunlu bir cihaz.

Kronik sorunlari var ama her X'de bu sorunlar yasanacak diye bir kaide yok. Gerekli kontrollerin yapilmasi neticesinde alinabilir.

Hocam SE2 ve 3 bana hitap etmedi hiç, özellikle Xiaomi'de büyük ekranlara alıştığım için kararımı Ya 8Plus'ya da X> bir cihazdan yana kullancağım.

Sağ ol behzat amirim, Temiz XS Düşürmeye çalışacağım, la.
SE2 ve XR donanim olarak benzer cihazlar, bu iki model arasinda tasarim belirleyici etken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı