iPhone 7 Plus vs Xiaomi Mi A2 Lite

Spaschy

Kilopat
Daha fazla  
iPhone 7 Plus'a 4.500 TL para vermeye değer mi? Sizce A2 Lite alsam daha mı mantıklı olur? Ve hangisi beni uzun süre idare eder? Ben alacağım telefonda 1 - 2 yıl sonra kasma istemiyorum, bunu da göz önünde bulundurarak değerlendirmelerinize ve görüşlerinize açığım arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Iphone almak şu zamanda Ülkemizde bence mantıksız. Eğer arıyorsanız daha düşük fiyata gayet iyi performansı olan telefonlar mevcut. Huawei, Xiaomi gibi. Huawei P20 Lite, Xiaomi Redmi S2 gibi modellere göz atabilirsin.

iPhone hakkında çok fazla bilgi sahibi deģilim. 1 haftadır mi a2 lite kullanıyorum. Eksi yönleri,
Kamerası (ayarlayınca çok iyi kareler cekebilirsin),
Video vs. açınca ekranın alttaki yumuşak dònùşlerin üst tarafta 90 derece olması, siyahların tam siyah olmaması.
Artı yönleri ise
Sesi,
Ekran kalitesi,
Parmak izi okuyucunun hızı,
Portre modu,
Batarya (Mobil veri gùn boyu açıkken sosyal medya vs kullanımında normal.)
Mi a2 lite günümüz dünyasına uyumlu ve android one ile uzun sure oyle olacak gibi. Saglamlik konusuna gelecek olursak kosesinin ustune dustu kırılmaz ekran catladı kosesinde ufak bir cizik olustu.
Mi a2 lite pişman etmez diye dùşùnùyorum.

A2 Lite yerine A2 modelini al bence. İphone 7 Plus, A2 Lite modelinden çok çok çok daha iyi bir model yani karşılaştırılması hata ama 4500 TL'ye S9+ gibi modeller varken asla ve asla tercih etmeyeceğim bir telefon.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı