iPhone 7 vs Galaxy S9

Katılım
3 Şubat 2018
Mesajlar
1.463
Çözümler
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Teknik özelliklerine baktığımda S9 çok daha önde fakat mağazaya gidip ikisini ellerimle incelediğimde iPhone 7 çok daha konforlu ve ferah geldi. İPhone 7'den sonra S9'u elimle tuttuğumda biraz rahatsız olmadım değil. Özellikle beni iPhone güncelleme tarafıyla kendine çekti. Yıllardır Android'den başka cihaz kullanmamış, çökmelerden ve stabilizesizliklerinden rahatsız olmuş ve biraz bıkmış biri olarak çok arada kaldım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende android kullandım çok uzun bir dönem fakat son 2 senedir Iphone 6S Plus modelini kullanıyorum. Marka adını bir kenara bırakın Iphone bana göre gerçekten hak ediyor fiyatını. Şuana kadar hiçbir konusunda pişman olmadım sadece mutsuz eden tarafı Batarya pil ömrü 2750 mAh baya düşük kalıyor haricinde Androide göre hoş bir tema ve sade kullanım ve gereksiz uygulamalar barındırmayan hızlı işletim sistemine sahip bir telefon. Keşke param olsa da 8Plus yada X serisine geçebilsem diyorum.
 
Samsung yazılım konusunda çökme vs. yaşatmaz. İphone 7 S8'e rakiptir S9'un rakibi İphone 8'dir. Bu sebeple kesinlikle S9 alınmalı. İphone 7'de daha 1080P ekran bile yok. Batarya küçük. Yeni bir teknoloji olan çerçevesiz ekran teknololjisi yok. Bence parasını pek hak etmiyor. Vatan bilgisayarda İphone 8 5500TL. Bana göre olması gereken fiyat 3500-4000TL. arada kalan 1500-2000TL'yi ısırılmış artık elmaya veriyorlar:D
 
Son düzenleme:
Yıllardır Android'den başka cihaz kullanmamış, çökmelerden ve stabilizesizliklerinden rahatsız olmuş ve biraz bıkmış biri olarak çok arada kaldım.
Sanırım hiç amiral gemisi kullanmadınız şahsen ben 1 yılı aşkın süredir S9 kullanıyorum ne bir çökme ne bir yavaşlık ne de bir stabilize sorunu, hiçbirini yaşamadım.
 
Sanırım hiç amiral gemisi kullanmadınız şahsen ben 1 yılı aşkın süredir S9 kullanıyorum ne bir çökme ne bir yavaşlık ne de bir stabilize sorunu, hiçbirini yaşamadım.
2 yıldır Amiral gemisi kullanmıyorum Iphone kullanıcısıyım ve değişimleri sık takip etmeye çalışıyorum. Samsung S9 elbette İphone 7'den daha iyi fakat ben konuya genel olarak baktım ve şahsen hoşuma giden gitmeyeni ayırt ettim genel karşılaştırma yaptım. Bu yüzden Samsung iyi Iphone kötü ayrımı yapmadım kişiye göre değişir. Kimine göre paran varsa Iphone yoksa Samsung kimine göre Fanboyluk vs. vs.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı