iPhone batarya değişimi performansı artırır mı?

Ben iPhone 6 ile hafif bir performans artışı yaşadım ama artık güncel olmadığı için ufak tefek yavaşlıklar söz konusu. Bataryayı değiştirmen bir nebze de olsa iş görür bence ama ilk günkü performansı beklememelisin.

Ben iPhone 6 plus kullanırken bile çile çekiyorum performanstan dolayı. Zaten bu frekans düşürme olayı 6'dan sonra oldu. Sizde değişiklik olmaz. Sizin ihtiyacınız olan yeni telefon.
Ben öyle hissetmiyorum. Gayet idare ediyor. Batarya hayvan gibi ısınması telefon kastırmaya sebep oluyor sanırsam. Şu an telefon içinde ki bulunan batarya hiç bir koruması yok.
Ben iPhone 6 ile hafif bir performans artışı yaşadım ama artık güncel olmadığı için ufak tefek yavaşlıklar söz konusu. Bataryayı değiştirmen bir nebze de olsa iş görür bence ama ilk günkü performansı beklememelisin.

Telefon zaten 2.el aldım. Bataryası çakma ve berbat. Deji ile değiştirsem performansı artışı olacak bence.

Son düzenleme:
Batarya sağlığınız %80'nin altına düştüyse orijinal bir batarya değişimi yapmanız performansı arttırır ama cihazınız bunu desteklemiyordu sanırım ( bu özellik minimum iPhone 6 ya da 6S için geçerli bir özellik, iOS 12 ya da 13'te gelmişti çünkü). Zamanında ben de iPhone 5 için Deji batarya takmıştım ama bu tarz yan ürünler pek sağlıklı değil. Apple'ın kendi sitesinde bulunduğunuz bölgedeki resmi servisler ile iletişime geçip batarya değişimi yapmanız daha sağlıklı olur ve bir nebze de olsa sağlıklı bataryanın verdiği düzgün akım, cihazınızın performansını bir nebze olsun arttırabilir ancak orijinal batarya iPhone 5 için minimum 200 TL olur diye tahmin ediyorum ama yeni bir cihaz alacak durumda değilseniz Deji ya da benzeri yan sanayi internette satılan bataryaları takacağınıza orijinal bir batarya taktırmanız daha iyi olur, ben olsa öyle yapardım.

Deji batarya alıp bir dene. Denemesi bedava🤠

1-2 güne alacağım zaten.

Batarya sağlığınız %80'nin altına düştüyse orijinal bir batarya değişimi yapmanız performansı arttırır ama cihazını bunu desteklemiyordu sanırım. Zamanında ben de iPhone 5 için deji batarya takmıştım ama bu tarz yan ürünler pek sağlıklı değil. Apple'ın kendi sitesinde bulunduğunuz bölgedeki resmi servisler ile iletişime geçip batarya değişimi yapmanız daha sağlıklı olur ve bir nebze de olsa sağlıklı bataryanın verdiği düzgün akım, cihazınızın performansını bir nebze olsun arttırabilir ancak orijinal batarya iPhone 5 için minimum 200 TL olur diye tahmin ediyorum ama yeni bir cihaz alacak durumda değilseniz deji ya da benzeri yan sanayi internette satılan bataryaları takacağınıza orijinal bir batarya taktırmanız daha iyi olur, ben olsa öyle yapardım.

Deji batarya güvenilir marka boş boşa 200 TL ile değiştiremem zaten orijinalle. Sizin taktığınız hangi modeliydi?

1-2 güne alacağım zaten.

Deji batarya güvenilir marka boş boşa 200 TL ile değiştiremem zaten orijinalle. Sizin taktığınız hangi modeliydi?

Hocam neresi güvenilir ayıptır sorması. Zamanında kullandım ve ne söylendiği gibi bataryası orijinal ürüne göre uzun gidiyor ne de sağlıklı. 1 yılın ardından batarya sağlığı eski orijinal 3 yıllık orijinal batarya kadar eskidi. Pahalıdır, bütçenize uymuyordur ayrı bir olay ama orijinal bir ürün ve maalesef ülkemizde pahalı olsa dahi doğrusu budur. Zaten mesajımda belirttim, telefonunuz zaten çok pahalı değil ve neredeyse telefon fiyatı kadar bu işlem ancak önerebileceğim bir batarya olmadığı için Deji doğrusunu söylüyorum.

Hocam neresi güvenilir ayıptır sorması. Zamanında kullandım ve ne söylendiği gibi bataryası orijinal ürüne göre uzun gidiyor ne de sağlıklı. 1 yılın ardından batarya sağlığı eski orijinal 3 yıllık orijinal batarya kadar eskidi. Pahalıdır, bütçenize uymuyordur ayrı bir olay ama orijinal bir ürün ve maalesef ülkemizde pahalı olsa dahi doğrusu budur. Zaten mesajımda belirttim, telefonunuz zaten çok pahalı değil ve neredeyse telefon fiyatı kadar bu işlem ancak önerebileceğim bir batarya olmadığı için deji doğrusunu söylüyorum.

Sizin kullandiğiniz model hangisi hocam? Model modele değişir. Benim alacağım batarya bu gayet iyi yorumlar var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı