iPhone IMEI kayıtsız nasıl kullanılır?

Cronus.xy

Picopat
Katılım
29 Haziran 2023
Mesajlar
682
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlarımın bazıları kaçak Xiaomi kullanıyorlar. Her 4 ayda bir SIM kart yuvalarını değiştirerek 120 gün sürelerini yeniliyorlarmış. Bu durum iPhone'da da geçerli olur mu? Eğer olmaz ise başka türlü nasıl kullanabilirim? Eğer IMEI kaydı olmazsa ve süre dolarsa, WhatsApp'tan bile arama yapılamaz mı? Şimdiden teşekkürlee.
 
Hocam yurt dışı iPhone kullanıyorum bende. Takip etmiyorum burayı çok ama eğer doğruysa benim de işime gelir. Vaktiniz varsa araştırıp bilgi verirseniz iyi olur
 
Hocam yurt dışı iPhone kullanıyorum bende. Takip etmiyorum burayı çok ama eğer doğruysa benim de işime gelir. Vaktiniz varsa araştırıp bilgi verirseniz iyi olur
 
Arkadaşlarımın bazıları kaçak Xiaomi kullanıyorlar. Her 4 ayda bir SIM kart yuvalarını değiştirerek 120 gün sürelerini yeniliyorlarmış. Bu durum IPhone'da da geçerli olur mu? Eğer olmaz ise başka türlü nasıl kullanabilirim? Eğer IMEI kaydı olmazsa ve süre dolarsa, WhatsApp'tan bile arama yapılamaz mı? Şimdiden teşekkürlee.

Her yıl 8 ay hakkınız oluyor. Evet 1 SIM yuvası için 4 ay hak veriliyor. 2 SIM kart varsa toplamda 8 ay kullanabiliyorsunuz. Bu arada 1 fiziksel SIM ve 1 E SIM varsa da her birini 4 ay yani toplamda 8 ay yine kullanabiliyorsunuz. Süre dolunca ise tavsiyem eski bir 6S veya SE1 gibi cihaz alıp SIM kartınızı ona takıp aynı iCloud hesabı girip iCloud arama yönlendirme ile cihazınızda kalan 4 ayı böyle idare edebilirsiniz. Her 1 Ocakta tekrar 8 ay hakkınız geliyor.
Whsatsapp gibi sosyal medya uygulamalarında Wifi'ye bağlı olduğu sürece elbette arama yapar bunun kapanma ile bir ilgisi yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı