iPhone SE 2020 alınır mı?

Şimdi ne desem kızarlar bu yüzden size kalmış bir şey sadece YouTube ve İnstagramsa bence alınır, ancak birkaç sene sonra Apple yazılımsal yavaşlatabilir. Android telefon tercih etmek daha mantıklı olabilir. Ama ben güvenilir, alanı kolay dolmayan, kamerası 60 FPS net verebilen bir telefon istiyorum diyorsanız beklediğiniz bahane.

Şimdi ne desem kızarlar bu yüzden size kalmış bir şey sadece YouTube ve instagramsa bence alınır, ancak birkaç sene sonra Apple yazılımsal yavaşlatabilir. Android telefon tercih etmek daha mantıklı olabilir. Ama ben güvenilir, alanı kolay dolmayan, kamerası 60 FPS net verebilen bir telefon istiyorum diyorsanız beklediğiniz bahane.

Açıkcası şimdiye kadar kamerayla pek işim olmadı önceki telefonumu alırken sadece bataryasını görünce hoşuma gitmişti onda bile pek oyun oynamadım. Sadece bu telefonda bataryası beni biraz endişelendirdi.

Açıkcası şimdiye kadar kamerayla pek işim olmadı önceki telefonumu alırken sadece bataryasını görünce hoşuma gitmişti onda bile pek oyun oynamadım. Sadece bu telefonda bataryası beni biraz endişelendirdi.
Şöyle diyeyim, parlaklık yüzde 30 olarak kullanıyorum. Kablosuz ile bağlıyken bu şekilde 6-7 saat arası ekran süresi alıyorum. Hücresel ile bağlıysam da 5-6 saat arası alıyorum. Parlaklık düşürmek sorun çıkarmazsa çok rahat kullanırsın hocam.

Hem sosyal medya için kullanacağım demişsiniz. Üstüne ortalama şarjı sosyal medyada 6 saat giden pil sıkıntısı olan bir telefonu tercih edebilip etmeyeceğinizi söylemişsiniz, bence Apple'dan alınabilecek fiyat performans telefonu ( ki yok o yüzden aralarından en tercih edilebilir olanını tavsiye edeceğim. ) Minimum iPhone XR almaya bakın ( en uzun ömürlü ) önerim de iPhone 11'dir. Biliyorum fiyatları iPhone SE 2'ye kıyasla biraz tuşlu ama ne yapalım Apple işte.

Öncellikle merhaba iyi akşamlar sadece YouTube ve Instagram kullanıyorum. Sizce alınır mı?
Kardeşim Türkiyede yasiyoruz orda adam 600 dolar falan veriyo sen burda o kadar para verme xiaomi de alma bence samsung al bende iphone var bataryalari çok sikinti ve içinden şarj aletide cikmiyo artik bence mantikli davran samsung al A71 çok iyi telefon 8gb ram ve 4000 mah üstü batarya var şimdi iphone alican sonra sarj falan fiyat pahaliya girer

Şöyle diyeyim, parlaklık yüzde 30 olarak kullanıyorum. Kablosuz ile bağlıyken bu şekilde 6-7 saat arası ekran süresi alıyorum. Hücresel ile bağlıysam da 5-6 saat arası alıyorum. Parlaklık düşürmek sorun çıkarmazsa çok rahat kullanırsın hocam.

Bluetooth'lu cihazla kullanıdınız mı? Kullandıysanız ekran süresi kaç saat oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı