iPhone SE 2020 alınır mı?

Arkadaşlar oyun pek oynamam Twitter, WhatsApp ve Uzun ömürlü (5-6 sene) olması ilk kriterlerim.
iPhone se2020 sizin için iyi bir tercih olacaktır fakat batarya kapasitesi ve kamerası pek memnun etmeyebilir. Eğer Android cihaz satın almayı düşünürseniz A51,Realme 6 pro da seçimleriniz arasında olsun.

Arkadaşlar oyun pek oynamam Twitter, WhatsApp ve Uzun ömürlü (5-6 sene) olması ilk kriterlerim.

Oyun oynamıyorsan, önerim daha ucuz modellere yönelmen. Örneğin samsung m30 fazlasıyla işini görecektir. Ya da red mi note 9 pro. Ama SE 2020 kesinlikle para israfı olur, resmen iphone 7'yi almışlar bir iki makyaj, işlemci yükseltmesi, hop piyasaya sür :) Yazık gerçekten, marka değeri için o kadar para verilmez. Almışken tam olsun dersen, kesinlikle S10 Lite ya da biraz daha bir tık daha bütçeyi aşabilirsen, S10.

Çok saçma bir telefon bence. Ben almayı düşünüyordum ama iPhone 6-6s-7-8 ile tasarım olarak aynı (arkası değişse kaç yazar), sırf işlemcisi yüksek diye 3 GB RAM, 1821 mAh bataryalı telefona da 5300 TL vermem. İlla iOS diyecekseniz iPhone 6s Plus gayet hoş bir telefondur fiyatına göre, ikinci el 1800 TL civarına bulunabiliyor. iOS takıntınız yoksa da Android tarafına bakabilirsiniz. Çok anlamam ben, tavsiye veremeyeceğim. :)

İPhone önermiyorum marka adına çok pahalı.
Android olarak xioami veya Samsung olabilir çok para vermene gerek yok redmi note 8 pro işini görücektir.

Kesinlikle katılıyorum. Samsung amiral gemileri genel olarak şarjı'da hızlı tüketiyor. Fazla büyük beklentin yoksa Xiaomi istediğini karşılayacaktır. @aoudhand

6 Sene gibi bir kullanım düşüncen varsa ve bütçen de 5500 Lira ise Xiaomi al. 3000 Liraya bir telefon al ve geri kalan 2500 Lirayı'da altına bağla 3 sene sonra altını satıp yine adam akıllı bir telefon alırsın.

Son düzenleme:
Apple telefonlarını gerçekten severim ancak SE 2020 5300 lirayı bence en azından tasarım ve pil açısından haketmiyor. 3500/4000 TLbandında olsa kalite uzun ömürlülük vs diyerek göz yumabiliriz belki ancak 5300 Tl bence abartı.Vatan Bilgisayarda Galaxy S10 ve S10 Lite deneyimledim beni SE cihazından daha çok cezbetmişti. Kullanım süresi biraz da size bağlı. Galaxy Note 5 cihazını hala sorunsuz kullanan tanıdığım var.

Kesinlikle SE 2020. Xiaomi ve Samsung'un çöplerine 5 bin TL para verilmez. Amiral gemisi bir cihaz olan Galaxy S9'u kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Şu ana kadar birçok Android telefon deneyimleme şansım oldu ama hiçbirisi önceden kullandığım iPhone 7 gibi değildi. Samsung ve Xiaomi alacaksan ucuz cihazlarını almalısın. Donanım ve kamera açısından hiçbir Android cihaz SE 2020'den daha iyi değil. Batarya ömrü olarak da sık kullanımda 1 günü çıkarıyor. Tek eksi yönü tam ekran olmaması ama bu da cihazın maliyetinin düşürülmesi için yapılmış bir şey.

Kesinlikle alma. Evet 5s 4-5 yıl kullanılıyordu ama günde 3 kere şarja takmak gerekiyordu. Evet 7 halen kullanılıyor ama RAM'i ve bataryası ortada. Yıl 2020 ve 1800MAh batarya nedir?. Samsung bile 6-7K MAh düşük segment telefon çıkarıyor. Sakin kanma bu fanboylara. Cevap verince "iyi forumlar" oluyor.

Kesinlikle alma. Evet 5s 4-5 yıl kullanılıyordu ama günde 3 kere şarja takmak gerekiyordu. Evet 7 halen kullanılıyor ama RAM'i ve bataryası ortada. Yıl 2020 ve 1800MAh batarya nedir?. Samsung bile 6-7K MAh düşük segment telefon çıkarıyor. Sakin kanma bu fanboylara. Cevap verince "iyi forumlar" oluyor.
Bende 2010 yılından beri iPhone kullanırım, hatta fanboyum bile denenebilir ama cidden bu cihaz bizim ülkemiz için saçma bir fiyata sahip.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı