iPhone SE 2020 arka kapak değişimi

Sen gidip batarya değişimi yaparsan Apple de 1.559 TL'ye telefonun bir de garantiden çıkıyor çok saçmaladılar.

Yok öyle bir şey, yetkili serviste batarya değişince garantiden falan çıkmıyor.

Servis süresi ise genelde 1-2 saat oluyor, bir keresinde parça bulunamadığı için 1 gün sonra yapılmıştı telefonum.
teknosadan almistim ben telefonu. yetkili servis yasadigim yerde var mi bilmiyorum. nasil oluyo peki

Saçma yazı. Apple 500 döngüde maksimum %20 değer kaybeder, fazlası üretim hatasıdır ücretsiz değiştiririz diyor. Kullanıcı normal bataryaya ücretsiz değişim istemiş haksız olarak. SE için arka cam değişimi diye bir şey yok Apple'da, muhtemelen 8.719₺ ücretle değişim cihazı vermeyi uygun görürler. Öyle derlerse de dışarıdaki servisler daha mantıklı kalıyor.

Saçma yazı. Apple 500 döngüde maksimum %20 değer kaybeder, fazlası üretim hatasıdır ücretsiz değiştiririz diyor. Kullanıcı normal bataryaya ücretsiz değişim istemiş haksız olarak. SE için arka cam değişimi diye bir şey yok Apple'da, muhtemelen 8.719₺ ücretle değişim cihazı vermeyi uygun görürler. Öyle derlerse de dışarıdaki servisler daha mantıklı kalıyor.
Cam degil komple kasanin degismesi lazim. Degisim cihazi tam olarak nasil oluyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı