kopkeliekmek
Hectopat
Sanırım 9K'ya aldığın telefonu 11-12K'ya satmayı düşünüyorsun?Samsung alacağıma Apple alırım. 500 lira mı komiksin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım 9K'ya aldığın telefonu 11-12K'ya satmayı düşünüyorsun?Samsung alacağıma Apple alırım. 500 lira mı komiksin.
Sen Apple kullanmaya devam et dostum. iPhone 6 kasasında küçücük ekranda kocaman çerçeveler ile 720p AMOLED bile olmayan ekranda ve 3-4 saatlik ekran süresiyle övmeye devam et. Apple önüne ne atsa yersin sen.Samsung alacağıma Apple alırım. 500 lira mı komiksin.
@Leon Dayı Samsung J6+ çok donuyor
Su konuya da gel orada da yorumum var bir dişlime bekliyorum senden hahaha. Şey gibi anladın sen hahaha pesimdesin gel dislile at bakayım orayada hadi abicim.
Gayet Oled ekran kullanıyorum. Boş yorum yapma. Kasa iPhone 6 kasasıymış hhahahahhahaSen Apple kullanmaya devam et dostum. iPhone 6 kasasında küçücük ekranda kocaman çerçeveler ile 720p AMOLED bile olmayan ekranda ve 3-4 saatlik ekran süresiyle övmeye devam et. Apple önüne ne atsa yersin sen.
Ayrıca 400-500 lira kar yapmak için milletin ağız kokusunu çekmeye hiç ama hiç değmez. Telefonu kullanmak için alıyoruz o kadar para verip satmak için değil.
Var böyle sorunları evet.J6+ milattan kalma kardeşim. O bütçeye aldığın S20'nin S21'in böyle sorunları var mı bak bakalım. J6 dediğin telefonun fiyatı 2000 lira bişeydir. Bende iPhone 7 kasıyor diye konu açayım? Konu bulayım?
Gayet OLED ekran kullanıyorum. Boş yorum yapma. Kasa iPhone 6 kafasıymış hhahahahhaha
Nickinden ve resiminden belli ne tür bir pirimat olduğun zaten hahahahha
Bak bak küçük enişteye hadi yaaa öylemiymis. Sen ciddiye alsan ne almasan ne kimin umrundasin hahahahaah
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.