iPhone SE 2020 vs Samsung A51

Haklısınız ama güncellemeler her şey değil onu anlatmak istiyorum.

Ayrıca iPhone 5'in kronik hataları çok fenaydı. Güç tuşu ve Home tuşu bozuluyordu. Garantiden servise gitti, tamir ettiler yine bozuldu.

Apple daha fazla güncelleme verir tabii ki ama 5000TL verip de ekranı HD+ IPS olan telefon almak ne kadar mantıklı? Bu arada performansına ve kamerasına da lafım yok. Her ne kadar Samsung'un kamerası da ona yakın olsa da... Diğer yönlerden fiyat bakımından muadili olan telefonları daha üstün buluyorum. [Batarya, ekran, özellikler(Ekran üstü parmak izi vs.)]

Konu sahibi ihtiyaçlarına göre hangisi daha uygunsa onu alır.

Kronik hata mı? Dostum kandırma kimseyi kendi başına gelmiş bir olayı böyle pazarlama. Şimdi kalkıp forumlarda yazan sorunları ısıtıp koyacaksan hiç o topa girme. Her zaman dediğim gibi artık iPhone kullanmaktan daha havalı bir şey varsa o da iPhone kötülemek. Ekran, pil falan falan deyip işin içinden sıyrılmaya çalışıyor. En son tecrübe ettiğin telefon 2012 yılında çıkmış ve onu yerliyorsun komedi. Bu arkadaşlar kameraya geldiğinde suspus oluyor ama.
 
Kronik hata mı? Dostum kandırma kimseyi kendi başına gelmiş bir olayı böyle pazarlama. Şimdi kalkıp forumlarda yazan sorunları ısıtıp koyacaksan hiç o topa girme.
Aklınızla alakalı bir probleminiz mi var? (En sonunda beni de delirttiniz.)
Yaşadığım olayı anlatıyorum niye sallayayım?

Ekran, pil falan falan deyip işin içinden sıyrılmaya çalışıyor. En son tecrübe ettiğin telefon 2012 yılında çıkmış ve onu yerliyorsun komedi. Bu arkadaşlar kameraya geldiğinde suspus oluyor ama.
Dediğim şeylerin hiçbiri yanlış değil çünkü. :)

Kamera konusunda DxOMark'a bakarsan birincinin her zaman Android telefonlardan herhangi biri olduğunu görürsün. Tartışmaya hiç gerek yok yani.

Bir insana kolay kolay fanboy demem ama siz cidden fanboysunuz.
 
Aklınızla alakalı bir probleminiz mi var? (En sonunda beni de delirttiniz.)
Yaşadığım olayı anlatıyorum niye sallayayım?

Dediğim şeylerin hiçbiri yanlış değil çünkü. :)

Kamera konusunda DxOMark'a bakarsan birincinin her zaman Android telefonlardan herhangi biri olduğunu görürsün. Tartışmaya hiç gerek yok yani.

Bir insana kolay kolay fanboy demem ama siz cidden fanboysunuz.

Yaşadığın olay kronik sorun olmuyor. Senin tecrübe ettiğin bir sorunu başkası yaşayacak değil. Son birkaç senedir ki kamera konusunda elini rakibine kaptırmasından bahsediyor bir de. Konuyu açan arkadaşın karşılaştırma yaptığı telefonların kamerasında bahsediyorum. Bana fanboy diyen kişi 6 sayfadır Android savunuyor. Neyse sen git forumda savunmaya devam et. Laf anlatılmıyor sana çünkü.

NOT: 2 iOS sürümü geçen telefonları uygulama desteği sağlamıyor mu? Bilmiyorsun, Yalan söylüyorsun üstüne pişkin gibi cevap veriyorsun.
 
Son düzenleme:
Son birkaç senedir ki kamera konusunda elini rakibine kaptırmasından bahsediyor bir de. Konuyu açan arkadaşın karşılaştırma yaptığı telefonların kamerasında bahsediyorum. Bana fanboy diyen kişi 6 sayfadır Android savunuyor. Neyse sen git forumda savunmaya devam et. Laf anlatılmıyor sana çünkü.
Eski mesajlarımı okumuş olsaydın bu iki telefonun sınıf ve fiyat bakımından alakasız olduğundan bahsettiğimi görürdün. Muadili olan Android telefonları önerdim. Neden mi? 2020'de 16:9 en boy oranına sahip HD ve IPS ekrana sahip olan ayrıca tasarım ve özellik fakiri olan bir telefona 5000TL verilmez çünkü.

Burada hiçbir tarafı savunmadım. Sadece yersiz Android haterlığı algısını değiştirmeye çalıştım.
 
Android telefon adı geçmiş. Eğer sadece iPhone konusu olsaydı mesaj yazmazdım. Belli ki konu sahibi Android'e de kayabilir.
Konu başlığı: iPhone 999 alınır mı? Cevaplar: Daha az paraya daha iyi olan Xiaomi note 99999'u al, iPhone çöpüne para verme.

Konu başlığı: 4000 lira laptop önerisi Cevaplar: O paraya kasa toplarsın.

Bu foruma kalsa herkesin kendi bilgisayarını toplayıp Android kullanması lazım.
 

Geri
Yukarı