iPhone SE 2022 vs iPhone 11

Her güncellemede ayrı bir sorun çıkıyor telefonda gerçekten bıktım. Yeni çıktığında almıştım o zaman harbiden güzel cihazdı. Son 1 senedir bu telefonu kullanmak işkenceye dönüştü. Zaten arkadaş sıfır telefon alacağından bahsediyor. Sıfır iPhone 11 parasına çok daha güzel donanımlı Android cihazlar tercih edilebilir. Şahsen şu an telefonu değiştirecek olsam Samsung alırdım.

Her güncellemede ayrı bir sorun çıkıyor telefonda gerçekten bıktım.

Bence hatalar size denk geliyor hocam ben yaklaşık 3-4 yıldır iOS kullanıcısıyım yeni güncelleme çıkar çıkmaz cihaza indiren birisiyim hiçbir zaman sorun yaşamadım. Teknoloji işi şans işi hocam size kötü denk geldi diye başka birinede kötü denk gelecek diye bir şey yok ancak iPhone 11 alınmaz.

Hocam 11 alın bence o kadar da kötü değil.
Yazılımdan dolayı çok çile çekiyorum belki elimdeki cihazdan kaynaklıdır o yüzden yazılımı karıştırmayacağım bu söyleyeceklerime. Güncel fiyatlarda iphone 11 almak için çıldırmış olmak lazım. Çok telefon kullanmadığım halde bataryası çok çabuk eskidi. Ekran ortalama android cihazlara göre iyi ancak kendi fiyat bandındaki ekranlara göre baya kötü. Kasası çok zarif hemen çiziliyor. İphone olsun diye iphone 11 alınmaz. En düşük 12 alınmalı diye düşünüyorum.

Fiyatları çok pahalı. Alacaksanız sağlam 2. el alın. Veya arkadaşların dediği gibi S21FE gibi cihazlara yönelin.

Küçük ekran kullanırım diyorsan SE22 eski cihazlardan farklı gözükmesi için Kırmızı al.

İlle de iPhone alacağım diyorsan kesinlikle 11'i tercih et ancak iPhone 11 kullanıcısı olarak söyleyeceğim IPhone'a hiç bulaşma.

14 Pro kullanıcısı olarak bu yoruma katılmıyorum Android'den sonra ferahlık geldi.

Küçük ekran kullanırım diyorsan SE22 eski cihazlardan farklı gözükmesi için Kırmızı al.

14 Pro kullanıcısı olarak bu yoruma katılmıyorum Android'den sonra ferahlık geldi.
Tam olarak nasıl bir ferahlık ? Zil sesini bile rahatça ayarlayamadığın bir platform da neyin ferahlığı anlayamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı