Hocam 11 alın bence o kadar da kötü değil.İkisine bütçem yetiyor ve sıfır istiyorum
Neredeyse ikisi de aynı fiyat
Hocam 11 alın bence o kadar da kötü değil.İkisine bütçem yetiyor ve sıfır istiyorum
Neredeyse ikisi de aynı fiyat
Samsung düşünmüyorum.Bence o bütçeye s21fe ikisini de tokatlar.
Samsung düşünmüyorsaniz android bakmayın.İkisi arasında 11 tercih ederdim ama ben olsam 12 mini ya da ikinci el 12 tercih ederimSamsung düşünmüyorum.
Neden hocam?
Her güncellemede ayrı bir sorun çıkıyor telefonda gerçekten bıktım.
Yazılımdan dolayı çok çile çekiyorum belki elimdeki cihazdan kaynaklıdır o yüzden yazılımı karıştırmayacağım bu söyleyeceklerime. Güncel fiyatlarda iphone 11 almak için çıldırmış olmak lazım. Çok telefon kullanmadığım halde bataryası çok çabuk eskidi. Ekran ortalama android cihazlara göre iyi ancak kendi fiyat bandındaki ekranlara göre baya kötü. Kasası çok zarif hemen çiziliyor. İphone olsun diye iphone 11 alınmaz. En düşük 12 alınmalı diye düşünüyorum.Hocam 11 alın bence o kadar da kötü değil.
İlle de iPhone alacağım diyorsan kesinlikle 11'i tercih et ancak iPhone 11 kullanıcısı olarak söyleyeceğim IPhone'a hiç bulaşma.
Tam olarak nasıl bir ferahlık ? Zil sesini bile rahatça ayarlayamadığın bir platform da neyin ferahlığı anlayamadım.Küçük ekran kullanırım diyorsan SE22 eski cihazlardan farklı gözükmesi için Kırmızı al.
14 Pro kullanıcısı olarak bu yoruma katılmıyorum Android'den sonra ferahlık geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.