iPhone SE 3 beklenmeli mi?

Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD
iPhone 7 kullanıyorum. Genel olarak memnunum fakat bataryası kapasite gereği çok iyi değil. SE almayı düşündüm fakat onun da bataryası aynı. Sizce SE 3 beklenmeli mi? Veya direkt 11 gibi alternatiflere mi yönelmeliyim?

iPhone 7 kullanıyorum. Genel olarak memnunum fakat bataryası kapasite gereği çok iyi değil. SE almayı düşündüm fakat onun da bataryası aynı. Sizce SE 3 beklenmeli mi? Veya direkt 11 gibi alternatiflere mi yönelmeliyim?

Bence SE'den daha iyi IPhone'lar mevcut.
Onlara yönel.

Ben Casper telefon seven biriyim IPhone'ler bence abartı.
Kişiden kişiye değişir tabii ki hocam. Telefonu çok aktif kullanmıyorum fakat kullandığımda da hızlı olsun istiyorum. Bundan dolayı ve IOS arayüzü de çok hoşuma gittiği için iPhone tarafına geçtim. Android'in de kendisine göre artıları vardır.

Kişiden kişiye değişir tabii ki hocam. Telefonu çok aktif kullanmıyorum fakat kullandığımda da hızlı olsun istiyorum. Bundan dolayı ve iOS arayüzü de çok hoşuma gittiği için iPhone tarafına geçtim. Android'in de kendisine göre artıları vardır.

Yo o Android değil Casper Windows Phone işletim sistemi var iPhone kısmına gelince bence çok beklenmemeli normal seri iyi IPhone'nin fakat çok sık yenileniyor her yıl yenisini almak istemezseniz SE iyi Türkiye fiyatları da ucuzlayacakmış

Bence bekleyin zaten önümüzdeki etkinlikte tanıtılması bekleniyordu diye biliyorum. 8 Mart olması lazım az bir vakit kaldı. Eğer çıkan ürün beklentinizi karşılamıyorsa diğer modellere bakarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı