iPhone SE Alınır mı?

SE kullandığım için sadece onun üzerinden yorum yapacağım.

Öncelikle küçük inç ekranda A9 işlemci kullanıldığı için aynı yıl ve sonrasında çıkan çoğu modelden hızlı. Çıkışından yıllar geçmesine rağmen Apple'ın son amiral gemisi X modeli ile aynı anda açılıyor şu an benim telefonum. Bunun sebebi belki de SE 2 modelinin henüz çıkmamasından kaynaklı, zaten şu ana kadar gelen güncellemelerle ciddi bir yavaşlatma uyguladıklarını da düşünmüyorum. Tek problem bataryasının zamanında kullandığım Samsung Note 3 modeline göre çok daha hızlı bir şekilde eskimesi oldu.

SE güzel, hoş bir model. Hem hızlı, hem minimalist. Ağırlığı bir sorun teşkil etmiyor; kamerası ve sunduğu görüntü kalitesi de nitekim öyle. Burada tek sorun çıkarabilecek şey SE 2 modelinin 2018 yılında duyurulacağı dedikoduları oluyor, çünkü klasik bir Apple güncellemesi gelecek ve eski modeli yerin dibine gömer nitelikte olacak bu güncelleme.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı