iPhone SE Alınır mı?

Genel olarak cihazdan memnun musunuz? Size hangi panel çıktı? Sanırım Mi 6 alıcam.

Memnunum şuan merakla MIUI 10'u bekliyorum. Telefonla ilgili en ufak problemim olmadı, tek sıkıntım unlock ettikten sonra 3 gün bekletmesiydi xD Paneli kontrol etmedim pek önemsemiyorum ince detayları. Migrostan almıştım ürünü ama.

Memnunum şuan merakla MIUI 10'u bekliyorum. Telefonla ilgili en ufak problemim olmadı, tek sıkıntım unlock ettikten sonra 3 gün bekletmesiydi xD Paneli kontrol etmedim pek önemsemiyorum ince detayları. Migrostan almıştım ürünü ama.
Teşekkür ederim Mi 6 almaya karar verdim sizce şuan almalı mıyım yoksa dolar düşer mi?

SE modeli güzel bir telefon. Ancak yeni alınacaksa tavsiye etmem. Özellikle ön kamerasının ve ekran özelliklerinin artık geride kaldığını düşünüyorum.

X kullanıyorum inan iPhone alınmaz kardeş.
X çöp kronik sorunlu demo model olarak piyasaya sürüldü zaten almadan önce araştırsaydınız keşke. 6S/PLUS 7/PLUS 8/PLUS hepsi alınır ama X'e 5 kuruş verilmez..
SE küçük ekran bence biraz pişman olacaksın ekran yüzünden ama 6 alabilirsin daha 3 ay önce kardeşime hediye aldım çatır çatır kullanıyo hiçbir sıkıntısı yok telefonun şarjı bir günü çıkarıyor performans desen gayet akıcı efsane ve telefonda elinden düşmeyen bir çocuk öyle diyim yani :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı