iPhone SE mi, 6S mi?

iPhone SE 32 GB mi, 6S 32 GB mi?

• Oy verenlerin toplamı
    7
  • Anket kapandı .

Bora_Yenici

Megapat
Makaleler
2
Bu yaz telefon alacağım. Bunun için iPhone almaya karar verdim. Acaba iPhone SE 32 GB mi, 6S 32 GB mi alayım? Diğerleri için para biriktirmem imkansız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana şahsen küçük ekran sorun olmadığından SE aldım ve yaklaşık 700 TL param cebimde kalmıştı. Bende bu ikilemde kalmıştım. Bana göre o senin zevkine kalmış bir şey. Telefon ile ilgili bir sorun varsa cevaplayabilirim.

Acaba sizde Se'nin kaç GB'lık modeli var?

Apple'ın sitesinden mi? Se için sadece 32 ve 64 GB modeller varda. Ufak oyunlar için nasıl.

Yardım için teşekkürler. Iphone SE alıyorum. Hangi moderatör açıksa kouyu kapata bilir.

Hayır Vatandan aldım. Diğer versiyonlarıda bulunmakta. Oyunlarda bir sıkıntısı yok. Yeni aldığım zamanlarda ağır oyunları indirip oynamıştım gayet iyiydi ufak oyunlarda sıkıntı çıkarmayacağından eminim.

iPhone 6S, Daha HD ve büyük bir ekrana, Daha fazla batarya kapasitesine, 3D Touch özelliğine ve daha hızlı Touch İd'ye sahip. Bütçeniz yetiyorsa 6S alın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…