iPhone SE vs Galaxy S7

Benim önerim iPhone SE dir. Ama bence o kadar para vermeye gerek yok, bir iPhone 5S kullanıcısıyım ve gayet memnunum, ama daha performanslı olsun diyorsan al.

Iphone SE'nin hiç güzel özellikleri yok. Kamerası, ekranı, hoparlörü vesaire herşeyi aynı. S7 daha iyi.
Yanlış bilgi vermeyin. Kamerası, işlemcisi, grafik birimi, bluetooth sürümü yenilenmiş. 5S'e ve 6'ya kıyasla 4K çekim yapabiliyor. Kasası değişmediği için bu gözle bakmak yanlış. Bana göre Iphone SE'nin tek kötü yanı ön kamerasının değişmemesi.

@Asya Ay Kardeşim işlemcisinin, bluetooth sürümünün, grafik biriminin değişmediğini söylemedim. Kasası aynı, ekranı aynı, ön kamerası aynı. Arka kamerada OIS olmadığı için sallanıyor baya. Ben olsam daha iyi olan S7'yi seçerdim.
''Kamerası, ekranı, hoparlörü vesaire herşeyi aynı. '' Bu cümleden oldukça farklı anlamlar çıkarılabileceğinden böyle bir açıklama yaptım. Herşeyi aynı demişsiniz.

Şunu belirtmek isterim ki: iphone'lar sade yazılımları sayesinde donanımsal özelliklerini iyi kullandıkları için kendinden üstün donanımlı telefonlara karşı kafa tutabiliyor. Ayrıca sizin telefon kullanma alışkanlığınız burda önemli bir rol oynamakta. Tabi telefonu alma amacı kadar değil.

İyi akşamlar dilerim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı