iPhone SE vs iPhone 11

Fiyat farkına bakın sadece.

Az harcamak istediğinizden dolayı böyle bir soru sorduğunuz belli.
O yüzden önerdim ayrıca Android yavaşlatıyor lafları çok öncedendi.

4000 TL'lik bir androdi cihaz bile uzun yıllar götürebilir.
Hocam bırakın ne istiyorsa kullansın. Ona karışamayız.

J7'si yavaşladığı için böyle diyor olabilir. ;)

Çok düşünmeye gerek yok. Bütçe varsa 11 alıp geçin derim.

Alakası yok fiyatla boş yorum yapıyorsunuz burada Android'ler iPhone telefonlara göre hala yavaşlıyor genelde ısınma sorunları daha fazla oluyor Xiaomi Mi 10t hakkında FPS düşüklüğü takılmalar gibi sorunlar çıkarabiliyor Samsung M51 tamamen neredeyse ısınma sorunlu bir model bataryanın etkisi vardır illaki ama sonuçta aşırı ısınıyor iPhone oyunlarda FPS düşüşü yaşamıyor sosyal medya tarafında çok üstün kamerada FPS düşüşü yaşamıyor daha stabil bir telefon.

Dostum 2 si arasından fotoğrafta çekeceksen küçük ekranda memnun etmeyecektir, iPhone 11 almanı öneririm XR bence değil almışken güncel bir cihaz al daha iyi.

Alakası yok fiyatla boş yorum yapıyorsunuz burada Android'ler iPhone telefonlara göre hala yavaşlıyor genelde ısınma sorunları daha fazla oluyor Xiaomi Mi 10t hakkında FPS düşüklüğü takılmalar gibi sorunlar çıkarabiliyor Samsung M51 tamamen neredeyse ısınma sorunlu bir model bataryanın etkisi vardır illaki ama sonuçta aşırı ısınıyor iPhone oyunlarda FPS düşüşü yaşamıyor sosyal medya tarafında çok üstün kamerada FPS düşüşü yaşamıyor daha stabil bir telefon.

Mi 10t, Android'in en utanç verici arayüzlerinden birini kullanıyor.
M51 fiyatını hak etmiyor ve ısınma sorunlu bir model değil.
iPhone cihazların fiyatlarındaki modellere bakın mesela.
S20 FE SD?

Tamam Android cihazlar iOS cihazlara göre genel olarak daha kötü ama Android de çöp değil.

Güzel arkadaşım adam android cihaz önermeyin diye ricada bulunmuş, belli ki ios sistemine geçmek istiyor, bencede iyi yapıyor fotoğraf için istediğini belirtmiş sosyal medyayı kullanacak android gibi bir sistemde instagramların durumunu biliyorsun görüntüyü bozuyor net atmıyor ios'taki gibi o yüzden android android diye tutturmanızında bir anlamı olmuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı