iPhone SE vs iPhone 11

• Konuyu başlatan tnw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 825

tnw

Hectopat
Yer
Ankara
Telefon alacağım ama ikisinin arasında kaldım. İncelemelere baktığımda neredeyse herkes alınmaz diyor. Hangisini almak daha mantıklı olur? Eski kasa IPhone'ları seviyorum ama birçok konuda incelemesine baktım ve galiba tek kötü yanı telefonun tasarımı. Bataryasını filanda eleştirecek olabilirsiniz ama onunda testlerine baktım ve yaklaşık 7 saatlik bir deneyim sunuyor bu da benim için yeterli. İki telefonunda aldığı diğer bir eleştiride ekranları ama ben kısa bir sürede olsa 11'i deneyimlemiş biri olarak ekran konusunda bir sıkıntı yaşamadım. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur?

iPhone SE ekranı küçük. iPhone 11 tavsiye ederim. Fiyat konusunda SE daha ucuz. Zaten işlemcileri aynı. SE için batarya su akıyor kendim kullanıyorum onun haricinde mükemmel telefon.

11 al daha güzel abi bi kere dokunmatik var bende se var sizden sonra güncelimiz biticek işlemcimiz bi tık yüksek sanırım ama tuş var abi ekran küçük

64 GB almayı düşünüyorum yeterli olur mu? Açıkçası çok bir şey yüklemiyorum oyunu zaten bilgisayardan oynuyorum. Fotoğraf çekme gibide bir alışkanlığım yok arada bir ihtiyaç olursa çekiyorum. Yükleyeceğim maksimum 10 tane uygulama olur ve bunlarda 16 GB'lık telefonuma 50-60 tane fotoğrafla sıkıntı yaşatmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı