iPhone X alınır mı?

Arayüzü'nün hızlı olması yeterli benim için. Kronık sorun olarak ısınma sorununu duymustum fakat agır ısler yapmayacagım ıcın pek onemlı gelmedı.
İlla Iphone mu kullanmak istiyorsunuz? 11K bütçe için A25 8GB RAM'li versiyonunu önerebilirim. 9K'ya M34 de bakabilirsiniz.

Telefonla cok ugrasmam genelde sosyal medya için kullanırım. Sarjı da 3 4 saat gıtse yeter. Benı ıdare eder mı?
Şahsen ben almazdım eski bir telefon ve kronik sıkıntılı. Onun yerine Samsung Galaxy A55-A35-M34, İphone'da Xs serisi öneririm bütçe yetiyorsa İphone 11 (ikinci el olmak kaydıyla).

Iphone X'den yetersizler mi? 7 yıllık telefon hocam.
X'ten bahsetmedim X zaten alınmaz. Fakat XS ve XS Max ile -sosyal medya üzerinde kullanılacağı için- o telefonları karşılaştırmanız mümkün değil. M34 dediğiniz telefon giriş seviyesi. A25 f/p. Fakat XS Max dediğimiz telefon bu telefonların çok önünde.

Üzerinden çok sene geçtiği için temiz bir telefon bulmak zor oluyor hocam bu devirde. Hayırlısını diliyorum.
Vardır temiz telefonlar eminim. Gezip görmesi lazım.
XS Max IOS 18'i de alacak diye biliyorum. Fakat özellikler ne denli kullanılabilir olur göreceğiz.
Alacaksa çok iyi.

Herkes niye bana beğenmedim atıyor ya? Çok iyi telefon mu iPhone X 10 bin TL fiyatları. 10 bin TL'ye 2017 model telefon oh ne güzel.
Adamın ihtiyaçlarını karşılıyor ama 2017 model diye küçümsediğin telefon.

@OnePC İhtiyaçlarını J7 Prime bile karşılar ama alınacak bir telefon değil. 2017 model diye gayet küçümserim bir sürü kronik sorunuda var zaten. Sırf iPhone diye öneriyorsunuz ya.
Nasıl J7 Prime ile ihtiyaçlarını karşılar. iPhone X al mı diyoruz iPhone XS Serisini al diyoruz. Sosyal Medya da Android mi daha iyi? Arayüz akıcılığında Android mi daha iyi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı