iPhone X alınır mı?

Hangi Android sosyal medyada iOS kadar akıcı, arayüzü akıcı kasmıyor?
Sosyal medyada akıcılıktan kastınız nedir??? Android arayüzü kasıyor mu?

Anlatamıyorum galiba. iOS kadar akıcı olmaz diyorum. Sosyal medya ve Arayüzde iPhone’un verdiği performansı Android veremez.
Fazlasını verir.

İOS daha iyi demedim J7 Prime'dan daha iyi dedim iPhone X. İOS akıcı falanda değil o günler çok geride kaldı 120Hz ekranı var A34'ün. Aynı paraya beklentilerini Android karşılamaz çok komik bir cümle olmuş.
Nasıl iOS akıcı değil? Açıklar mısınız?

Sosyal medyada akıcılıktan kastınız nedir??? Android arayüzü kasıyor mu?
Android arayüzü iPhone kadar akıcı çalışmıyor. Sosyal medya içinde iPhone daha iyidir. Fotoğraf yüklersin kalitesi Android’de ki gibi bozulmaz.

Fazlasını verir.
Nasıl fazlasını verecek? 😅

Fazlasını verir.
Aynı fikirde olduğun adam bile benim dediğim cümlenin aynısını demiş. Daha niye üste çıkmaya çalışıyorsunuz?

IMG_5953.jpeg

O paraya alacağı Android çok daha iyi olacak o cihazdan.
iPhone XS Max çok daha iyi olacaktır. Arkadaşın beklentilerini karşılayacaktır.

@OnePC Bitti kardeşim o günler bitti 10 yıl geriden geliyorsun. Samsung telefonlarda artık son kalite fotoğraf yüklüyorlar.

Aynı fikirde olduğun adam bile benim dediğim cümlenin aynısını demiş. Daha niye üste çıkmaya çalışıyorsunuz?

Eki Görüntüle 2261809

Senin cümlenin aynısını demedim yukarıda belirttim ne demek istediğimi. Konuyu farklı yere çekme.

@OnePC Bitti kardeşim o günler bitti 10 yıl geriden geliyorsun. Samsung telefonlarda artık son kalite fotoğraf yüklüyorlar.
Ben neden öyle göremiyorum?
Senin cümlenin aynısını demedim yukarıda belirttim ne demek istediğimi. Konuyu farklı yere çekme.
Konuyu farklı yere çekmiyorum. Benim önerdiğim cihazın beklentileri karşıladığını desteklemişsin. Sırf beklentileri karşılıyor diye almak mantıksız demişsin. Şimdi Android beklentileri daha iyi karşılar diyorsunuz. Kendi kurduğunuz cümlelerle çelişiyorsunuz. Klasik Android fanı.

Ben çözemedim sizi, dalga mı geçiyorsunuz anlamadım sürekli beklentilerini karşılayacaktır demenizi. Arkadaşın beklentileri sosyal medyada dolaşığ, şarjının 4 saat gitmesi. Bunu A101'den alınan 3K'lık Tecno telefon da yapabiliyor. Ki zaten XS beklentilerini karşılamayacak diyen yok, aynı paraya alacağı Android o cihazdan daha iyi olacak diyorum.

15 Pro Max'ten S24 Ultra ya geçtim dün ve alışmakta hiç zorlanmadım çünkü öncesinde hem Android hem de iOS çok fazla cihaz kullandım Android'in avantajları gerçekten fazla olsa da iOS daha derli toplu geldi gözüme her ikisi de alınabilir üzmez. Ama sırf iOS için 5-6 yıllık cihaz asla ama asla almam.

Ben çözemedim sizi, dalga mı geçiyorsunuz anlamadım sürekli beklentilerini karşılayacaktır demenizi. Arkadaşın beklentileri sosyal medyada dolaşığ, şarjının 4 saat gitmesi. Bunu A101'den alınan 3K'lık Tecno telefon da yapabiliyor. Ki zaten XS beklentilerini karşılamayacak diyen yok, aynı paraya alacağı Android o cihazdan daha iyi olacak diyorum.
Arkadaş telefon akıcı olsun diyor. Akıcı olmasını istiyorsa iPhone alacak. Sosyal medyada da mutlu eder.

Ben neden öyle göremiyorum?

Konuyu farklı yere çekmiyorum. Benim önerdiğim cihazın beklentileri karşıladığını desteklemişsin. Sırf beklentileri karşılıyor diye almak mantıksız demişsin. Şimdi Android beklentileri daha iyi karşılar diyorsunuz. Kendi kurduğunuz cümlelerle çelişiyorsunuz. Klasik Android fanı.
Beklentileri karşılar karşılamaz diyen yok Android telefon almak iki kat beklenti karşılar. Klasik Android fanı demişsin de sen bence klasik iPhone fanısın. Araba gidiyor diye aynı fiyatta olan Tofaş ve BMW ikilisinden Tofaş almak gibi birşey diyorsun sen. Ben daha yazmıyorum sanada fanlığınla iyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı